(sm2)یعنی دروازه نداره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یعنی دروازه نداره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر ترورش میکنن.(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیجیای دهن گشاد صف بستن واسه کشتن شاهین نجفی و رفتن به بهشت
آلبوم خطری باشه واسه یغما هم دسته تبر میشه (sm120)
کلش باز داریم؟
امین کجایی که امشب چلسی میبازه (sm120)
(sm70)زالاتان 2 گل میزنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی اس جی رو فقط واسه زالاتان دوس دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه این بشر (sm120)
فک کنم من 24 ساعته تحت نظارتم.
این صفحه ویکی همین چند لحظه پیش که رفتم شیلتر نبود الان که رفرش کردم شیلتر شد.(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی اون طرفم کاستا هست...(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریو قطع شده ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mohsen Chavoshi - Hamsayeh[320].mp3(sm120)
رامین من میگم پی اس جی امشب چلسی رو نابود می کنه...
نه دیگه در اون حد(sm70) با یه گل اختلاف ببره من راضیم (sm120)نقل قول:
از ميزان درخشش كريس رونالدو در هفته هاى اخير كاسته شده است، اين ابر ستاره پرتغالى دنياى فوتبال در بازى مقابل لاكرونيا نيز نتوانست تغييرى در اين مسئله به وجود آورد، حال خشم رونالدو مى تواند در بازى مقابل شالكه به فوران دوباره اين بازيكن تبديل شود.(sm120)
(sm74)نقل قول:
من یک تضاد بی سرانجام و
تلفیقی از عشق و تنفرم (sm118)
(sm3)
مسیو (sm2)
(sm30)نقل قول:
. . . . . . . . . . . .
اتوبوسمون تصادف کرده تو راه ورزشگاه (sm2)نقل قول:
کورتوا - ایوانوویج - تری - کیهل - ازپیلی - ماتیچ - رامیرز - - هازارد - فابرگاس - ویلیان -کوستا(sm118)
(sm50)
تولدت مبارک(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر الان اسم یه پیچ با لایک بالا رو تغییر دادم ، ببین میتونی چاوشی نیوزو تغییر بدی
الی تو هم میتونی ، یه امتحان کن از قسمت about
سیریگو، ون در ویل، سیلوا، مارکونیوس، مکسول، لوییز، وراتی، متویدی، لاوتزی، زلاتان، کاوانی(sm120)
چه اتوبوسی چیده
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دلم افتاده چلسی میبره امشب (sm70) پی اس جی رو واسه زالاتان دوس دارم (sm120)
از چلسی فقط کاستا رو دوس ندارم(sm98)
آره منم همینجورم...(sm54)نقل قول:
زلاتان ابراهیموویچ با انتشار عکس زیر در توئیتر خود نوشت: "805 میلیون انسان در دنیا از گرسنگی رنج می برند، مطمئن شوید که دنیا این موضوع را می داند."
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاتمی (sm54)
بازی سخته ولی میبریم (sm70)نقل قول:
دیگو یکی از محبوب ترین بازیکنای تو تیمه عشقه واقعی (sm19)
سینجولم تولدت مبارک (sm19)
نمیدونستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک (sm10)(sm10)(sm10)
تولدت مبارک صاحب (sm10)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]