(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گم شد پستت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آورین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم گم نشم (sm120)نقل قول:
این آمار گلزنی مولر تو بازیایی مثل بازی دیشب مربوط به بازی فکورانه میشه یا غیر فکورانه؟(sm120)
خوزه مانوئل پینتو ( مربی کاستاریکا ) : از تاکتیک های دفاعی مورینیو الگو گرفتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا ببخشید که هیچکس تو گروه مرگ واسه کاستاریکا شانسی قائل نبود
ببخشید که نظر بقیه کارسناسا نمیاد و نظرات مورینو کل دنیا روش زوم میکنن
بازم میگم مورینو مربی خوبیه نه پیشگوی خوب و الا شترم پیشگوی خوبیه
با دهه ی هفتادی ها نمیشه در مورد فوتبال صحبت کرد
کاملا اینو متوجه شدم (sm120)
الان باز نیاین بگین من و دهه ی هفتادی (sm120)
بحثی نمیمونه من توصیه میکنم شما اب پاش ها رو باز کنید (sm120)
اینجا همه شصتین گمونم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزبانی جام جهانی یه پله پرتاب واسه کشوراست چون ورزشگاهات ،سیتم بلیط فروشیت و کیفیت چمن هات و اشنا شدن با فرهنگ فوتبال کشورهای دیگه و نوع تمرینشون و همه چیزت به اخرین سیستم به روز میشه ولی گاهی یه کشور مثل ژاپن و المان استفاده میکنن گاهی هم بی شور بازی در میارن استفاده نمیکنن (sm120)نقل قول:
البته تو این موفقیت المان خیلی چیزا دیگه نقش داشتن مثل جوون گرایی تو 2010 و استفاده از همونا تو 2014
تغیر ندادن مربی و...
آخرای شصت قبول نیست (sm120)نقل قول:
صدرصد داشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دو نکته وجود داره
اول این جمله هیچ ربطی به موفقیت المان نداره
دوم امثال شما و حسین اقا اگه همین حرف با صد لول کمتر درباره موفقیت اسپانیا و گوردیولا بزنی یا بگی گرودیولا تو بهتر شدن فلان بازیکن تو المان تاثیر داشته با پُدک میان تو صورتت (sm2)
این که از بهترین مربی تاریخ(پپ) کینه داشته باشی عجیب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه از یه نا مربی مثل مورینیو کینه داشته باشی خیلی عجیبه(sm120)
یکی میتونه لینک فول مچ بازی دیشبُ با کیفیت Full HD برسونه؟ (sm98)
مرده خوری فکورانه و نافکورانه نداره تو کل تاریخ بوده از مولر بزرگ تا مولر کوچیک (sm120)نقل قول:
چقدر گفتم امین گفت نه (sm120)
میگم منظور منو نمیگیری دیگهنقل قول:
من کجا حرفی از پپ زدم ؟(sm39)
موررینیون بعد برد کاستاریکا مقابل اروگوئه گفته بود بردشون شانسی بوده و دیگه نمیتونند امتیازی بگیرند و بازی های دیگه شو میبازه !!!نقل قول:
در ضمن مربی کاستاریکا بعد برد دومش مقابل ایتالیا گفته بود مورینیو رو خ دوست دارم ولی درست نبود اون حرفها رو میزد ! ولی با این حال این برد و تقدیم مورینیو میکنم !!!
فیلمش صحنه داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسی رو پارس بدار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی کامل با کیفیت بالای کامل(sm120)
نگرفتی (sm25)نقل قول:
نه اتفاقا اینجا میلاد شاهده...من 120 بار گفتم اسپانیا با موفقیت بارسا اوج گرفت با فرودش خورد زمین....نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما یه حرفُ اینقد تکرار می کنی خودت هم باورت میشه...
کان گفته 3 تا (3 عدد بازیکن) زیر نظر مورینیو پیشرفت کردن
نه کان نه من نه امین نه هیچ کس اینُ به موفقیت آلمان ربط نداد
نتیجه ای که خودت گرفتی گذاشتی تو دهن بقیه نیم ساعته میخندی(sm120)
ولله اگر منظور کان هم موفقیت المان بوده باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا نبوده به جان من نبوده
هرگز! من خودم معتقدم بعضی بازیکنا زیر نظر پپ پیشرفت داشتن مثل هر مبی دیگه
اما این قدر بازیکنایی زیر دستش بودن و اقت داشتن که این پیشرفتا به چشم نیاد
دانلود مسابقه برزیل و آلمان با لینک مستقیم و کیفیت عالی 720p HDTV
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دیدار نیمه نهایی رقابت های فوتبال جام جهانی 2014 که در کشور برزیل بین دو تیم برزیل و آلمان برگزار شد، تیم ملی فوتبال آلمان با یک بازی فوق العاده، توانست پر افتخار ترین تیم فوتبال جهان را با نتیجه عجیب 7 – 1 شکست دهد و شوک بزرگی به مردم این کشور وارد کند! نکته جالب این بازی، پیش بینی دقیق برد آلمان توسط 28 نفر از هموطنان کشورمان در برنامه بیست چهارده بود!
شما میتوانید کل مسابقه، گل ها و خلاصه بازی، صحنه های حساس و حواشی قبل و بعد از این دیدار را با کیفیت 720p با گزارش انگلیسی دانلود کنید.
دانلود مراسم قبل از مسابقه با حجم 677 مگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود نیمه اول به صورت کامل با حجم 1.6 گیگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
…
دانلود آنالیز بین دو نیمه با حجم 420 مگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود نیمه دوم به صورت کامل با حجم 1.4 گیگابایت
…
دانلود حواشی بعد از بازی با حجم 618 مگابایت
دانلود خلاصه بازی با حجم 358 مگابایت
آقا من همینجا اعتراف میکنم که نمی تونم با شما ها فوتبالی صحبت کنم(sm120)
پیر شدم (sm120) ربطی هم به پپ و بارسا و مورینیو و آب پاش نداره (sm120)
حسین 1080 نداری؟ (sm51)
نه ماه رمضونی آبت میاد(sm120)نقل قول:
حالا تو برا اطمینان آب پاشُ خاموش نکن(sm120)نقل قول:
راجع به بارسا و تاثیر اسپانیا هم حسین گفت دیگه
هیچکس نمیتونه منکر تاثیر بارسا و بازیکنای کلیدیش و البته تیکی تاکاش !! رو اسپانیای 2010 بشه!
حتی افول الانشم برمیگشت به افت همون بازیکنایی نظر ژآوی
(sm70) برای خودم نیست... یکی از بچه ها خواسته... من فقط وسیله م (sm120)نقل قول:
زر نزن یه جا موفقیت رو به یکی منصوب میکنید یه جا که به نفعت نیست میگی نه ؟(sm120)نقل قول:
نقش گواردیولا تو قهرمانی اسپانیا همونقدری هست که تو المان بود (sm120)
این اسپانیا هم میتونست موفق باشه چون واقعا جوونای خوبی داره و جووناش قهرمان جهان شدن ولی اسپانیا ازشون استفاده نکرد (sm120)
اسپانیا تو یه دوره ی گذاریه زمان میبره تا بشه همون تیم خوب
یورو 2004 المان هم تو همین دوره گذار بود ولی 2002 به فینال رسیده بود
2012 قهرمان یورو شد ولی 2014 رید (sm120)دلیلیش چیه ؟جون تیم پیر شده و باید پوست بندازی
حتما (sm120)نقل قول:
نگاه من به فوتبال خیلی فرق میکنه با نگاه شما
شما ها بیشتر فوتبال رو میفهمین (sm120)
ببخشید اگه حرفی زدم (sm10)
چه کرده پپ با این تیم ملی آلمان(sm120)نقل قول:
دانلود کامل بازی برزیل – آلمان در جام جهانی ۲۰۱۴ با کیفیت Full HDنقل قول:
Full Match: Brazil vs Germany
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیحات و دانلود- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصاویر مربوطه- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیحات سازنده- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرات - پرسش و پاسخ
- نسخه2014
- حجم2900 مگابایت
- شرکت سازندهBrazil
- فعال سازی
- نسخه2014
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلمان و برزیل در اولین دیدار مرحله نیمه نهایی جام جهانی در ورزشگاه مینهرائو شهر بلوهوریزنته به مصاف هم رفتند که تیم ملی آلمان موفق شد با نتیجه خیره کننده ۷ بر یک برزیل را شکست داد.آلمان در دقیقه ۱۱ موفق شد با ضربه توماس مولر به گل نخست خود در این دیدار دست یابد. میروسلاو کلوزه در دقیقه ۲۳ موفق شد ضمن به ثمر رساندن دومین گل آلمان شانزدهمین گلش را در تاریخ جام های جهانی به ثمر برساند و رکورد بینظیری را به نام خود ثبت کند.حملات طوفانی آلمان پس از این گل شروع شد. تونی کروس در دقیقه ۲۴ موفق شد با شوتی روی پا و دیدنی حساب کار را سه بر صفر کند. این بازیکن در دقیقه ۲۶ موفق شد بار دیگر از روی اشتباه مدافعان برزیل، گل چهارم تیمش را نیز به ثمر برساند.سامی خدیرا تکمیل کننده نیمه نخست بسیار خوب ژرمنها در این بازی بود. او در دقیقه ۲۹ موفق شد پاس مسوت اوزیل را به گل پنجم تیمش تبدیل کند.یوآخیم لوو که خیالش از پیروزی در این دیدار راحت بود در نیمه دوم چند تغییر در تیمش ایجاد کرد که از جمله میتوان به حضور آندره شورله در زمین اشاره کرد. آندره شورله در نیمه دوم موفق شد دو گل برای تیمش به ثمر برساند. اولین گل او در دقیقه ۶۹ بود که با یک بغل پا توپ را از بین پاهای ژولیو سزار وارد دروازه کرد.شورله در دقیقه ۷۹ موفق شد گل هفتم آلمان را نیز به زیبایی به ثمر برساند. بازیکنان ناامید برزیل در دقیقه ۹۱ موفق شدند با ضربه اسکار یکی از گلهای خورده را جبران کنند تا این دیدار با نتیجه ۷ بر یک به سود آلمان به پایان برسد تا سنگینترین شکست برزیل در تاریخ فوتبال این کشور رقم بخورد.پیش از این سنگینترین شکست برزیل در سال ۱۹۲۰ با شکست ۶ بر صفر برابر اروگوئه حاصل شده بود. فیلم کامل این بازی را می توانید با بالاترین کیفیت از لرد دانلود به رایگان دریافت نمایید.دانلود کامل بازی برزیل – آلمان در جام جهانی ۲۰۱۴ با کیفیت Full HDدانلود نرم افزار در قالب چند بخش :
Full Match: Brazil vs Germany – 2014 Brazil
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]رمز فایل فشرده(درصورت نیاز): lorddownload
نمیتونم(sm10)نقل قول:
یه سری میگن پپ تو المان موثر بوده ولی دارن ضر میزنن چون المان هیچ ربطی به بایرن نداشته و نداره
فقط چند تا بازیکن مشترک داره همین
نه سبک بازیش نه پست بعضی بازیکناش و نه نوع بازیش هیچ ربطی به بایرن نداره
اما اسپانیا به بارسا داشت
چون هم بازیکنای کلیدیشون هم تاکتیکشون هم نگرششون دقیقا یکی بود
اینو که نمیشه انکار کرد
به خاطر این وقت عزیز که نزدیک میشویم به لحظات ملکوتی اذان و افطار مرا ببخش ای حسین (sm10)نقل قول:
امین شما هم مرا ببخش که به مربی محترمتان گفتم زررینیو(sm10)
من سر بحث دلبوسکه هر بار نگفتم مربی نیست چون اوجش با بارسا بود و افولش با باررسا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم اگر مربی بود وقتی دید بارسا و بایرن 2 ساله با این سبک میرینن و خودش تو کنفدراسیون ها یه غلطی میکرد؟
میخوای آدمُ ضایع کنی دیگه(sm120)
اگر جووناشُ میاورد که دیگه نمیتونست با این سبک برینه(sm120)
2004 آلمان با پیر پارتالا و فولر از گروهش نیومد بالا آلمان تصمیم گرفت یه فکری به حال خودش بکنه که کرد
الانم داره نون اون کارشُ میخوره نه پپ و لوو و مورینیو و کلینزمن.....
آغا من گوه خوردم در مورد مورینیو و تاثیرش صحبت کردم، بس کنید(sm1)
(sm2)