امین ناصرم دس به کار شد
مثل ِ اسپانیا پر از کولی
قدر ِدلشوره در دل ِ سیسیل
مثل ِ اهرام ِ مفتخر در مصر
مث زنهای سبزه ی برزیل...
(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
امین ناصرم دس به کار شد
مثل ِ اسپانیا پر از کولی
قدر ِدلشوره در دل ِ سیسیل
مثل ِ اهرام ِ مفتخر در مصر
مث زنهای سبزه ی برزیل...
(sm59)
تو برو کشکتو بساب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفقیت اسپانیا خیلی به بارسا ربط داره ولی موفقیت آلمان هیچ ربطی به بایرن نداره....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابم میاد عشقم ....شب اگر بودی جرت میدم(sm10)(sm120)
اول با هم فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونگر امثال سسک و فن پرسی رو از 16.17 سالگی تربیت کرده نه اینکه وقتی ستاره بودن بیاد بخردشون
اوزیل وقتی تو جام جهانی همکار کرد اومد رئال صدرصد مورنیو تو پیشرفتش تاثیر زیادی داشت ولی استعدادش مشخص شده بود اوزیل و شورله رو با سسک و فن پرسی و.. یکی بدونی واقعا دور از انصافه
ولی اصلا ابدا منکر نقش مورنیو تو پیشرفتشون نمیشما فقط تفاوتشو گفتم
همچنین زمان این حرف و لحنش طوری بود که ادم گمان بد میکرد (sm120)
مطمئن باش اگه این حرف دقیقا الان در مورد ونگر هم زده شده بود من میومدم اینجا میخندیدم شک نکن (sm120)
باز لخت پریدی وسط حرف 2 تا بزرگتر؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو سماقتو بمک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی یه روزنامه هلندی بهش توهین کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا به نفعته ربطش میدی به یه نفر نباشه نمیدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بکپ (sm120)
حسین --- (sm111)
حیف بازیکن بزرگ برزیل --- نیمار --- دیشب نبود ---(sm33)
وگرنه 7 تا نمی خورد --- (sm14)
پیشرفت حتما نباید شاخ خول رو بشکنی همین که الکسیس از تو سایه بودن مسی و نیمار و ... دربیاد و فیکس بشه زیر نظر ونگر پیشرفت حساب میشه همه هم میدونن بازیکن خوبیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستندت رو دانلود کردم قشنگ نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه مارکا گزارش داد که با سفر خوزه آنخل سانچز، مدیر اجرایی رئال به مونیخ کار انتقال تونی کروس نهایی شده است و این بازیکن قطعا رئالی می شود. به گفته این منبع ، این بازیکن با ۲۵ میلیون یورو رئالی می شود و هفته آینده به صورت رسمی معارفه می شود.(sm59)
جان میلاد کجای این بحث به نفع من بود (sm120)پپ و اسپانیا پپ و لوو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 تا... دیگه چونه نزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا صحبت میکنیم... فعلا برو لالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی من به تو میگم بذار حذف شه برزیل حقش نی بیاد بالا هی گفتی تیم بزرگ الکی بزرگ نمیشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل بعد اتلتیکو دوباره قهرمان میشه(sm59)
اون جلو توپ لو میداد میرفت رو 10 تا(sm120)نقل قول:
اتلتیکویی ترین رئالی دنیا (sm120)نقل قول:
کرایوف این حرف رو زده و دیدی چقدر بازتاپ خبری داشت ؟! دلیلش چیه ؟! چون یه چیزی عجیب و متفاوت گفته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه گفتم من مورنیو رو واقعا مربی بزرگی میدونم ولی همیشه دلم به حال هوداراش سوخته که مجبورن از خزوولات گاه و بی گاه این اقا دفاع کنن
و دقیقا حرف حرف اخرت مصداق بارز این حرفمه
خودتموم میدونی جریان کره اسب چقدر مزخرف بود
تیم چلسی با کلی ستاره کره اسب ارسنال با مشتی بچه مصدوم بشه اسب !!!
البته فقط در این قضیه نیست حرف های چرت این اقا سر دراز داره
نیمار گل می زد --- (sm14)نقل قول:
مارسلو هم به هوای نیمار میرفت جلو... شورله پشت سرشون بشکن میزد (sm120)نقل قول:
فصل بعد همون یک هشتم یا یک شانزدهم چمپیونزلیگ حذفن تمرکزشونو میزارن رو لیگ دهن دوتا تیمو جر میدن مثه امسال(sm120) سر خریت خودمون تو برنابئو باختیم(sm25) اونم بعد از 14 سال(sm25)نقل قول:
زمان و لحن سخنش (sm10)نقل قول:
شما هر جور دوس داری برداشت کن ولی عموم این برداشتی که من داشتمو کردن (sm10)
اراکونس میاد یورو 2008 رائول رو میزاره کنار ..دلیلش چیه ؟چون میخواد به ویا بازی بده ....همون ویا 2 سال بعد مهمترین نقش رو تو قهرمانی ایفا میکنهنقل قول:
راموس و کاسیاس و الونسو و ژاوی و اینستا ربطی به پپ ندارن ربطشون اینه که باشگاهاشون و خودشون خیلی زحمت کشیدن که بازیکن بشن و شدن (sm120)اسپانیا 2008 هم قهرمان شد ربطش به پپ چی بود ؟ با اینکه ژاوی سر ستون تیم بود ....
از دایو زدنش مطمئنم... اگه موفق میشد با دایو پنالتی بگیره شاید گل هم میتونست بزنه (sm120)نقل قول:
مارسلو تو رئال که دفاع ها خوبن پشت سرش اتوبانه وای به حال برزیل که بازیکن نداره(sm120)
ببینیم کدوم تیم امشب مثل آلمان یه شبه طرفداراش به توان 10 می رسن ---
هر کی را امروز می دیدم --- می گفت من از اول طرفدار آلمان بودم ---
بچگی هام یه شورت سیاه و یه پیرهن سفید از آلمان دارم --- (sm108)
کان:اوزیل شورله و خدیرا زیر نظر مورینیو پیشرفت زیادی داشتننقل قول:
تو برداشتت از این جمله چیه؟(sm55)
نگو که یاد حرفت می افتم که وقتی کمرش شکست گفتی تمارضه --- (sm14)نقل قول:
بازم حاضر نیستی بگی گوردیولا (sm120)نقل قول:
من همچین حرفی نزدم.نقل قول:
تکذیب میکنم(sm102)
من طرفدار رئال و آرژانتین بودم از بچگی ولی نمیدونم چرا یه پیرهن دورتموند و فرانسه دارم فقط(sm55)نقل قول:
از پپ خوشم نمیاد دیگه ولی واقعیت رُ نمیشه کتمان کرد(sm120)نقل قول:
با یکی دیگه عوض نشدی؟ --- (sm29)نقل قول:
نمیدونم...من برم دنبال هویتم(sm27)نقل قول:
امروز حسابی جالت خوبه (sm120)نقل قول:
تابلوئه؟(sm120)نقل قول:
این جلالی اومد یه حرف دری وری زد ---نقل قول:
گفت پیروزی آلمان به دلیل گواردیولا ست ---
حالا همه اومدن همینو می گن ----
بابا این مربی آلمان که برگ چغندر نیست ---
دو دوره قبلی سوم شدند --- اون موقع پپ کجا بود؟ ---
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]