برداشت نیاز نداره... یه چیز بدیهی رو گفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برداشت نیاز نداره... یه چیز بدیهی رو گفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوساله بودیم نمیدونستم شدیم بز (sm120)نقل قول:
خنتو برای دی استفانو:” بخیل اما بهترین بودی”
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
“عزیز، دلمان برایت تنگ شده است، نمی دانی قدر. زمانی وارد برنابئو می شدیم و تو و عکسهایت را آنجا می دیدیم اما حالا دیگر رفته ای. این را دوست ندارم. می ترسم. همیشه دوست دارم از چنین درد و رنجهایی فرار کنم. مردم دوستت دارند الفردو و این را به بهترین شکل نشان داده اند. تو یک غول بودی اما عالی بود.ی خسیس بودی اما بهترین بازیکن بود.ی بهترین بازیکنی که دیده ام. انگار همین دیروز بود که در برنابئو با تو بازی می کردم. تو در همه جای زمین بودی . می دانستیم که قرار است مهاجم باشی اما نه تنها گل می زدی، بلکه خوب دفاع کردی. بارها به تو گفتم و حالا تکرار می کنم : تو کامل ترین بازیکنی هستی که دیده ام. هرگز باخت را دوست نداشتی و برای بردن همه جانت را بیرون می ریختی.”
“حضورت هر کسی را ارزشمندتر می کرد، اگر به رئال نمی آمدی پنج جام اول اروپایی را نمی بردیم. هر چقدر بیشتر بای می کردی ارزشت بیشتر مشخص می شد. ما تیم خوبی بودیم اما تو ستاره و راهنمای ما بودی.”
“ترجیح می دهم حالا در خلوت خودم خاطرات تو را به یاد آورم. آخرین باری که تو را دیدم روز قبل از فینال چمپیونزلیگ در لیسبون بود. به برد مطمئن بودی ، حق هم با تو بود. الان فقط دردم این است که دیگر تو را نخواهم دید اما تو مرا از آن بالا می بینی . تو به پوشکاش ، دون اسنتیاگو و خیلی های دیگر ملحق شدی. خداحافظ لاسائتا.”(sm74)
پاکو خنتو – تنها مرد کره زمین که شش بار قهرمان جام باشگاه های اروپا شده است
اصلا این با 4تا پاس به دروازه رسیدن کجا اون 2344445768 پاس کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دیشب آلمان درصد مالکیتش بالا بوده میگن پپ فوتبال آلمانُ مالکانه کرده(sm2)
کیکو ببین(sm54)
اینقدر دایو زده که همچین قضاوت هایی طبیعیه در موردش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هر چی جمله رُ بالا پایین میکنم ربطش به نقش مورینیو تو دستاوردهای فوتبال آلمانُ متوجه نمیشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بازم اعلام میکنم نه موفقیت این المان مدیونه مورینیو و گواردیولاست نه موفقیت اون اسپاینا مدیونه پپ و مورینیونقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چندین سال قبل یه پروسه ای طی شد تا یه نسل طلایی بوجود بیاد
اگه المان 2010 به امثال اوزیل و خدیرا و مولر بازی میداد میشد این المان ؟میتوست به جا خدیرا از بالاک استفاده کنه ولی نکرد و 4 سال همونا همشون شدن **** استار
کاسیاس و ژاوی و اینیستا و الونسو هم و بقیه بازیکنا دیگه اسپانیا هم همین پروسه رو طی کنن
والسلام
خیلی ها فقط نشستن ببینن این گزارشگرا و کارشناسای تلویزیون چی میگن... بعد بیان طوطی وار تکرار کنن (sm25)نقل قول:
من از طرفدارای شما بودم.مخصوصا جلو آرژانتین که اون کاغذُ از جورابت در آوردی پنالتیا رو گرفتی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط اولیورکان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خودتُ نگیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
“ترجیح می دهم حالا در خلوت خودم خاطرات تو را به یاد آورم. آخرین باری که تو را دیدم روز قبل از فینال چمپیونزلیگ در لیسبون بود. به برد مطمئن بودی ، حق هم با تو بود.(sm54)
فک کنم سر همین برد تو فینال سکته کرد(sm54)
بابا اصلا چه ربطی داره (sm29)نقل قول:
لو خودش یه متفکره --- کلی تیم های حریفو آنالیز می کنه ---
کجای بازی آلمان مثل تفکرات پپ هست؟ ---
پپ مربی خیلی خوبیه --- ولی اینم در نظر باید گرفت تیم آماده و قهرمان بایرن را دادن بهش --- که یه مربی بزرگ دیگه بالا سر تیم بوده ---
آلمان ها خودشون سیستم دارن ---
بعد از سال 98 که با گل های شوکر حذف شدن --- تفکر کهنه برتی فوگتس را کنار زدن و برنامه ریزی کردن برای الان ---
مگه قرار بوده به دستاوردهای فوتبال آلمان ربط داشته باشه؟ از نظر شخصی گفته... فلان بازیکن پیشرفت کنه ربطی به پیشرفت فوتبال کشورش نداره... البته در اکثر موارد (sm120)نقل قول:
من دیگه برم این میلاد هم هر چی میگه تکذیب(sm120)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من با کی بحث کردم سر این موضوع ؟!!!
خداشکر که قبول داشتی و 50 صفحه با من بحث کردی نداشتی دیگه چه بلایی سرمون میاوردی
یکی دیشب میگفت دیدی این پاسکاری های آلمان جلوی دروازه همه کپی تیکی تاکای بارساس، اینجاس که نقش پپ مشخص میشه (sm2)نقل قول:
منم گفتم والا من اوزیلُ از زمانی که یاد دارم دروازه خالی پاس گل میداد، این ربطش به پپ چیه الله اعلم (sm120)
وحید هلیل هودزیچ رو با کیروش طاق بزنیم(sm120)
آره --- کاملا موافقم ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو تا بازیکنا هم بتونیم مبادله کنیم عالیه --- (sm14)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناکامان اسپانیا و بارسلون و کاتالان و ماتادور این را می گن --- (sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزش این کار هم محفوظنقل قول:
ولی من به شخصه ارزش بیشتری میبینم که یه بازیکن رو بدون پول و مجانی یا 1.2 ملیون از سن 17.16 سالگی بیازی و بکنیش ستاره تا اینکه یه بازیکن رو 27 ملیون پوند پول باش بدی و بیاری و دوباره احیا کنی
مثل هازارد و سسک قابل مقایسه هستند ؟!
استعفا داده الجزایر هم دنبال کیروشه(sm120)نقل قول:
ااااااا چی بود اصلا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستند ارسنال 95 درصد رفته امشب تموم میشه
کار استاد ونگر همینه دیگه --- بی نظیره این مرد ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط این کار هزینه داره --- هزینه اش هم اینه که امکان داره 7-8 سال جام نگیری ---
برای فوتبال ما فقط یکی مثل کیروش خوبه (sm50)نقل قول:
واسه همین من همیشه ونگر رو دوست داشتم (sm127)نقل قول:
آنجلوتی شنبه گذشته با نامزد اسپانیای خود، ماریان در ونکور ازدواج کرد تا برای دومین بار در عمرش داماد شود.(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایلی کهن گفته عباس آقا تدارکاتچی هم تیمو ارنج می کرد --- تیم تو گروهش چهارم میشد ---(sm108)نقل قول:
وحید خدایی بد میگم ..اگه دیماریا رو به موناکو یا پی اس جی بفروشیم 2 سال دیگه غارسا میخرش میشه بلای جون خودمون(sm120)نقل قول:
صدرصدنقل قول:
مرگ دلخراش دوست صمیمی مسی در سائوپائولو
چهارشنبه 18 تیر ساعت 19:21
خبرنگار مشهور رونامه اله و دوست صمیمی لئو مسی امروز در سائوپائولو به طرز غم انگیزی و در جریان یک تصادف جان سپرد
آی اسپورت - لئو مسی و جامعه رسانه ای آرژانتین امروز خبر بسیار بدی را دریافت کردند .
خورخه لوپس ملقب به توپو؛ خبرنگار مشهور روزنامه Ole و رادیو La red آرژانتین که مسئول اخبار آرژانتین روزنامه AS و Sport اسپانیا نیز محسوب می شد، امروز در سائوپائولو به طرز غم انگیزی و در جریان یک تصادف جان سپرد.
لوپس که از دوستان بسیار صمیمی مسی و از هواداران دو آتشه ریورپلات بود؛ امروز در حالیکه به توسط یک تاکسی به سمت کمپ تیم ملی آرژانتین در حرکت بود بر اثر برخورد این تاکسی با یک کامیونت ربوده شده که تحت تعقیب پلیس بود، از ماشین به بیرون پرت شد و جان خود را از دست داد.
این در حالی است که به راننده تاکسی تنها جراحت مختصری وارد شده است .
بدون شک این می تواند خبر بسیار بدی برای مسی و دیگر بازیکنان تیم آرژانتین در آستانه بازی نیمه نهایی جام جهانی با هلند باشد.
باو ماله هزار و شونصد سال پیش بود (sm120)ولی کیفتیش ب اینکه سیاه سفید بود خوب بود (sm120)بیشتر هم مربوط به دی استفانو میشد (sm120)نقل قول:
از ارسنال رو دانلود کن اگه ربطی به تیم 96 تا 2005 داشت لینک بده منم دانلود کنم (sm120)
حرف منُ بعد تعبیر نکن... اگه میگم برای فوتبال ایران کیروش خوبه، به خاطر ارنج یا سیستم یا تفکر فوتبالیش نیس... همیشه گفتم بزرگترین نقطه قوت کیروش که من دیدم هوشش توی شناخت ایرانی ها بود... خیلی زود فهمید باید چه طور برخورد کنه تا ایران همه براش به به و چه چه کنن... از این نظر هیچ مربی مثل کیروش ندیدمنقل قول:
مدير برنامه الکسيس سانچز اعلام کرد اين بازيکن با عقد قراردادي با دستمزد هفتگي 100 هزار يورو به تيم آرسنال پيوست.---
هفته ای 450 میلیون تومان نا قابل --- (sm101)
واسه همین روزنامه اوله همیشه جلدش مسیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیگم موفقیت المان مدیون گوردیولاستنقل قول:
میگم موضع دوستان اگه بگی گوردیولا خیلی تفاوت داره
ولی امروز مثل اینکه همه حالشون خوبه و فوق العاده منطقی شدن (sm10)
بارها گفتم فروش دیماریا در شرایط فعلی خریته... اگه هم بفروشیم باید یه بازیکن در حد خودش بیاریم جاش... قیمت هم زیر 70 باز خریتهنقل قول:
خیلی (sm120)نقل قول:
پر یا خالی بودن کمر کارلو تو موفیت تیم تاثیری داره ؟(sm120)نقل قول: