بین خودمون حلش میکنیم ، اگه نشد بهت خبر میدیم یوزر ها رو پاک کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بین خودمون حلش میکنیم ، اگه نشد بهت خبر میدیم یوزر ها رو پاک کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین حالش به دعواشه (sm2)نقل قول:
خیام چقدر خوبه ،
همش از زیبا روی و شراب و می و عشق میگه
میگه اگه فرصت گیر آوردی و زیباروی کنارت بود با هم بشینین می بخورین (sm174)
اخع من هنوز شیر خشک میخورم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه باید تصمیم خودتو بگیری فقط یکیش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته واسه من فرقی نمیکنه چون اول اخر تو باید گلهای قالیو بشماری(sm2)
بهتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سخته امتحان کردم اصلا خوب نشد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرفه نیستم باو الان با500هم غذا میپزن هم تمیزمیکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پس زیاد بهش ف.ش.ا.ر نیار گناه داره (sm30)
اینها همش به حرفه وقتی طرف ببینه خودش میکشه پایین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]