آب میریزم توش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آب میریزم توش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دیگه بچه باید شیر خشک بخوره تا مقوی شه (sm30)
نه دیگه اومدی نسازی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا اینو حذفش کن راحت شیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایییششش مرتیکه گِی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا ؟! (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی هاله هایی یادمه نوعش یادم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی چیزا ولی دلیل نمیشه جواب احمد و ندم(sm120)نقل قول:
من تو این شرایط خودم بودم تو وسط زمستون اب نداشتم برفو اب میکردیم میخوردیم وقتی بعد 47 روز نرفتن حموم امدم خونه مادرم داشت از خونه بیرونم میکرد(sm2)نقل قول:
با 500 مطمنی؟ پس به تفاهم رسیدیم به شرطی پولشو خودت بدی میتونی بیای خواستگاریم ولی جواب من منفیه(sm120)
راهنمایی میکنم مربوط به تاریخش میشد (sm120)نقل قول:
نه ! مثل اینکه داریم به جاهایی میرسیم (sm49)نقل قول: