نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منت احمدو نکش حالتو بهم میزنه برو اونجا میفتن رو دست وپات بدن تمام سفید (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منت احمدو نکش حالتو بهم میزنه برو اونجا میفتن رو دست وپات بدن تمام سفید (sm2)
تو ادرس بده خودم میام عزیزم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ما نقاط اشتراک زیاد داریم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندبار دادی خودت ؟؟؟؟(sm2)(sm30)(sm30)
من با دلت کاری ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)
دادن مردارو دیدین توسط زنان چه وحشتناکم هستن
نقل قول:
آخه میترسم بیای سرقرار هنوز من که نرسیدم بهت بدزدنت (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پول میگم تو فکر اونو میگم
اونو که هرشب درمیارم میخوریش
من نون میگم تو چقدر مغزت کج
سالاری اقا(sm19) این چه حرفیه خدا نعمته همینجور ریخته زمین منم دارم جمع میکنم بعد حاجی دلم به کسی راضی نمیشه ولی مجبورم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطرفها مخصوصا وضعیت خرابتره
نقل قول:
ترجمه کن