عرب دوست داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه یادم بره؟؟ پس هنوزم امار گل های قالیو داری (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
عرب دوست داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه یادم بره؟؟ پس هنوزم امار گل های قالیو داری (sm2)
واقعیت از انچه که شما در خواب مبینید به تو نزدیکتره نترس فقط شل کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول توام ؟؟؟؟ محمد امین چی میگه یه ساعت دیگه چی میشه اینجا (sm25)
گفتنی هام کم نیست اگه تو برگردینقل قول:
رسول دلشو نشکن من حیف اراک نیستم وگرنه میامدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره *** خوبی دارن وقتی میشینن دیگه تا پدر ادمو در نیارن بلند نمیشن تجربه کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره هنوزم به یاد حاجی میدم این بچه های گلهای قالیو بشمارن تا خاطراتم زنده بشه سرعتیتر و محکمتر ادامه بدم(sm74)
من از نهایت شب حرف می زنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از نهایت تاریکی
و از نهایت
شب
حرف می زنم
اگر به خانه ی من آمدی
برای من
ای مهربان !
چراغ بیاور
و یک دریچه که از آن
به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم ....
محسن عجب تنظیمی واسه محمد رضایی (sm50) زده
مثل فیلم های بی سرانجامینقل قول:
چی توام؟ یه زمانی من این داف داشتم در حد لالیگا یکیش حاجی ریش طلا بود روزی 3 بار باید گلهای قالیو میشمرد(sm74)نقل قول: