تکنولوژی چه پیشرفتایی داشته (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تکنولوژی چه پیشرفتایی داشته (sm120)
اونی که من خوندم نوشته بود ژابی حرف های جالبی نزد ولی وقتی اینجا بود رابطه ی خوبی داشتیم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه من از این که خوندم تعجب کردم چون ژابی و اربلوا تو یه تیم بودن(sm120)
جالبه که اینا رُ یه مشت اسکل تو واتساپ و ... میفرستن میگن دستاورد جدید صدا سیما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی صدا سیمای خودمون اون تصویرا رُ جایگزین کرده ....
توجیه ابلهانشون هم اینه که دو تصویر فرق میکنه ...یکی نیست بگه احمق همون طور هم که بود تصاویر چرخشی میومد(sm98)
البته اینا کلا ریدن با ترجمه کردنشون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردوسی پور خودش موقع گزارش نمیدونست چه خبره.... صدا و سیما میدونسته؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دستاورد صدا سیما بود باید تو همه مسابقات از دقیقه 1 تا 90 تبلیغات ظروف پلین و تن تاک میدیدیم (sm120)
خوب بودیم...
کوئنترائو الکی اخراج شد...
ای کاش به کروس استراحت میداد...
دوست داشتم خسه یا چیچا رو تعویض می کرد میاورد تو...
اگه 10 نفره نمیشدیم، میشد 6 تاییشون کنیم
بیل جدیدا خیلی گه بازی در میاره(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال با کفش عوض کردنش رید به لالیگا امسال هم که ریدن ُ شروع کرده
ینی تو میگی واقعا تبلیغات کردن ؟(sm120)نقل قول:
بیل هم راه روش راموس رو پیش گرفته (sm120)توفصل خوب نبودن بعد یه جای مهم گل بزنن و همه به به و چه چه کنن (sm120)نقل قول:
خدایی واران خیلی خوبه (sm120)