من كجا به مرگ همشهريم خنديدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)گفتم خوب شد من نرفتم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من كجا به مرگ همشهريم خنديدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)گفتم خوب شد من نرفتم (sm120)
(sm2) اینکه چیزی نیست (sm120) مورد داشتیم کولینک تاور رو برعکس تنظیم کرده بوده ، پالایشگاه میخواسته بره رو هوا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عملیات واحد داشتیم تو کارشناسی ، نزدیک بود آزمایشگاه رو ببرم رو هوا (sm2)
شيما نيومده چند وقته (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر از پرده برون شد دل ِ من عيب مكن
شكر ِ ايزد كه نه در پرده ي پندار بماند
(sm25)
فک کنم گَهر کرده دوباره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) جاهلیت صدر اسلام اینقد نبود (sm25)(sm3)
در کل خاک توسرت(sm120)نقل قول:
(sm120)
یک زن 50 ساله عربستانی به دلیل تلاش همسرش برای کنار زدن روبند صورتش در خواب - آن هم پس از 30 سال زندگی مشترک - درخواست طلاق داد.
این زن که از اهالی یکی از روستاهای منطقه خمیس مشیط عربستان است، میگوید «همسرم قصد داشت دست به کاری بزرگ و خلاف عادات و رسوم ما بزند و من بخاطر این کار تقاضای طلاق دارم.»
همسر این زن پس از عذرخواهی فراوان و قسم خوردن به عدم تکرار این کار، همسر خود را از درخواست طلاق منصرف و به ادامه زندگی مجاب کرد.
گفته میشود چندی پیش مرد دیگری پس از 40 سال زندگی مشترک در اقدامی مشابه مورد تهدید همسرش قرار گرفته بود و آن مرد به همسرش گفته بود اگر اجازه ندهی صورتت را ببینم، تجدید فراش خواهم کرد(sm120) و آن زن هم حاضر شد هوو به خود ببیند ولی عادات و رسوم قبیله خود را زیر پا نگذارد!
مصاحبه رد شدی؟نقل قول: