گارانتی تعویض شر بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گارانتی تعویض شر بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین میخواد هیکل بسازه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تضمینی؟؟ منم میخوام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز اول پرس سینه 10*3 بالا سینه 10*3 و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز دوم دنبل 10*3...
روز سوم پرس پا 10*3و ...
اینجا 2-3 تا کار خوب میگیره...یکی روانپزشک یکی دکتر تغذیه(sm120)همه یا از روان یا از اضافه وزن یا هر دو مشکل دارن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرس کو ن نداریم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هر دوشم هستیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وزن چجور کم کنیم؟؟ من یه 20 تایی باید بزنم ازش (sm120)
یه کتاب میلاد معرفی کرده به همراه ورزش گارانتی هم داره اگر جواب نداد از *** دارش میزنیم(sm120)نقل قول:
20 تاتو بده به من تا تو خونه کمتر بگن لاغری (sm120)نقل قول:
بفرست بياد (sm120)نقل قول:
البته اين قمار حسن هم موثر من الان از غذام دارم ميزنم حسابي تا پول فرم جور شه (sm120)