سینا رهنما چرا ویدیو السید میزاری تو تاپیک اونا جدیده به راحتی هم پیدا میشه فقط دی وی دی
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا رهنما چرا ویدیو السید میزاری تو تاپیک اونا جدیده به راحتی هم پیدا میشه فقط دی وی دی
اینا کی تشریف دارن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حرف مردم گوش نمیده ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی واقعا با این اهنگش برگشت به همون رضا یزدانی که می شناختیم
یعنی مثل یه سری خواننده ها نیست که اگه مردم از یه آهنگش خوششون بیاد دوباره همون مدل کار رو میخونن و میگن مردم اینجوری دوست دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه گپ باو خیلی معروفه به جان خودم من تازه دارم این اسمارو میبینم (sm2) اینا یه مدت تو حموم تمرین کردن حالا جوگیر شده بودن یه آلبوم به یاد ماندنی از خودشون دادن بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد انتشار پارو این حرف موزن به دلم نشست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بعدش با روضه های شهرزاد دوباره اون یه عده ای که ریزش کرده بودن سرازیر شدن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا میدونی اینو محسن گفته باشه شاید یه نفر دیگه باشه از اسمش سوء استفاده کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]