به یاد بیانیه های فنز 88 بریم تو کار بیانیه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به یاد بیانیه های فنز 88 بریم تو کار بیانیه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]موسيقى به هر صورتش حرام است. کاشکى روش بهترى پيدا کنيد. با آرزوى غمگين نکردن دل امام زمان (sm2)
امام زمان الان یه گوشه نشسته داره گریه میکنه (sm120)
(sm120)خیلی جلوی خودمو نیگه داشتم فوش ندم ادم در عصبانیت باس کمتر حرف بزنه
احوال دل من که دیگه سوژه ی روزه . . .
شمارش معکوس برای انتشار " سوژه " با صدای سعید شهــروز
ترانه: سید محمد کاظمی/ ملودی:صادق نورانی/تنظیم:پیام هوشمند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عالیه گروهتون ان شالله زیر سایه خدا و امام زمان موفق باشید(sm70)
(sm2)بجان خودم اینا از کمر شریعتمداری کیهانن
این بی ناموسا همینجورین خودشونو وامدار همه چی میدونن
اشت نتونستيم براشون اجرا داشته باشيم ، واقعا دلم براي برو بچه هاي برگزار كننده سوخت ، اصلن دانشگاه هواشونو نداشت ، از هماهنگ نبودن سرايدار و نگهبان و غيره معلوم بود ، چه قدر تلخ و بده كه برنامه اي كه براي پيروزي انقلاب توي يه دانشگاه بزرگ برگزار مي شه اين قدر از سمت مسئولين دانشگاه بي اهميت باشه .... آقاي رئيس دانشگاه اگر انقلاب اسلامي نبود شما كجا بودي ؟؟؟؟
درباره کی دارید صحبت میکنید الان (sm70)
گروه نبض که از صدای محسن تقلید کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکش ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شر نگو باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر با اینکه از خانواده شهداس خدا رو شکر در خطوط فکری ماس و الا چجوری با این کار میکردم
خبر:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وبلاگ:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج:
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر بسیجیارو (sm2)
(sm2)عکس چه کسیو گذاشتن وبلاگشون
صدا محسن رو یه نفر میتونست در بیاره خوب فقط اونم ممد یاوری بود (sm2)
والا (sm120) کل خاندان یه طرفن من یه طرف ببین چی میکشم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اگه مث ادم میخوندن یه گروه معمولی بودن کاری باهاشون نداشتیم ولی اینکه اومدن فرو کردن تو عسلام ادم زورش میاد هیچی نگه
(sm2)داعش از استان صلاح الدین و الانبار خواهد رفت
دیوثا از چه طریقی میخوان معروف شن (sm2)
(sm30)
(sm120)دیشب شبکه سه یه برنامه عنقلابی داشت شهرستان جم یاد حسین گی افتادم
(sm2)صبی هم ای فیلم سریال خوش رکاب گذاشته بود بعد داشتن فیلم خارجی زبان اصلی نیگا میکردن یکی به اون یکی گفت b!tch (sm30)احمقا نمیدونستن معنیش چی میشه
شهرام شعرباف (sm172)
برای هنر مجوز میخوان (sm3)
دیشب قسمت دوم سریال تفنگدارانو میدیدم اونجا که دخدره اومد پادشاهو نجات بده ، پادشاه از پسره گفت این کیه دیگه داره ما رو نجات میده . بعد پسره گفت این اما زمانه (sm2) دهن مترجم سرویس (sm2)بعد پادشاه گفت این که بیشتر شبیه حورالعین (sm2)
ی لینک از اهنگشون بدین ببینیم چی میخونن(sm120)
نازلي سخن نگفت؛
چو خورشيد
از تيرگي برآمد و در خون نشست و رفت . . .
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزدان دریایی کارائیب 5 Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales / حضور گلشیفته فراهانی !!!(sm98)
اینستاگرامو میشه رو لب تاپ نصب کرد ؟
فکر کنم جزو غنایم میگیرنش.. همه بهش تجاوز میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زوج جانی دپ و گلشیفته(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم بهم خورد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
مرتضی بکش بیرون(sm120)نقل قول:
تا میام بکشم بیرون همون شبش باز میبرم(sm173)نقل قول:
عجب تقلیدی زدن این گروه(sm2)
ولی اینده دارن .. همینجوری ادامه بدن میتونن ادای فریدون و رضا صادقی و یزدانی هم دربیارن(sm120)
از امیر قلعه نویی در خصوص رفتن قوچان نژاد به قطر سوال کردند که وی افزود: "در این مورد از من سوال نکنید چون متهم می شوم و قلم به دستان و مسلمانان عمروعاصی و اجنبی پرست من را هدف قرار می دهند. در این مورد از همان هایی سوال کنید که سالی یکبار هم به حمام نمی روند!"
رید به عادل(sm2)
فکر کنم ژل تاخیری استفاده کردی(sm120)نقل قول: