(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت شب یه چیه فردا پا میشی یه چی دیگه بعد از ثبات بازار حرف میزنه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت شب یه چیه فردا پا میشی یه چی دیگه بعد از ثبات بازار حرف میزنه (sm2)
بعد امیر غفور نبود؟ میرفتی می گفتی من بچه موزیک بارانم با ممرو احمدو اینا دوستم تحویلت می گرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا داره باران میباره پنجره رو باز کردم آهنگ خواب چاوشی رو گذاشتم کولاکی به پا شده اینجا پنجره ها دارن میلرزن(sm88)
کاربران محترم و همراهان عزیز سایت
نیاز به تغییر مکان سرورهای سایت بود که اینکار در اواخر هفته پیش آغاز شد اما متاسفانه این انتقال طبق برنامه پیش نرفت و در این بین به سخت افزارهای مهم سایت آسیب جدی رسیده است. برطرف کردن مشکل نیاز به چند روزی وقت دارد و احتمالا اینکار تا انتهای هفته جاری (هفته آخر اردیبهشت ماه) بطول خواهد انجامید و امیدواریم پس از آن خدمات سایت بصورت عادی ادامه پیدا کند. عمیقاً از آنچه پیش آمده متاسفیم.
از صبر و شکیبایی شما متشکریم (sm2)
خایمالی کردی باز هیچیش حسابت نکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چمدونش جا مونده بود اخر همه واساده بود گفتم الان بیاد قاطی مث اسگلا میخندید (sm2)(sm2)داشت میدوید وخت نشد باهاش حرف بزنم داشت میدوید منم بقلش میدویدم گفتم نمیخواد واسی همینجوری سلفی میگرم گفت نوکرتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب فیس میذارم عکسارو
میومد هیشکی محلش نمیداد (sm2) بعد می گفتم امیر غفورِ دیوثا باور نمی کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری کاربر برتر کرده بودش (sm2)
چرا بابا رفت بیرون کلی حرف زدیم میگفت اینجا همیشه سرده حالا افتاب زده بود هوا توپ گفتم الان بهشته سردته ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکه کلامشه (sm120) خیلی وقته نیومده (sm74)نقل قول: