رضا روحانی گروه موسیقی درست نمیکنه، داره حرمسرا درست میکنه شکل ناصرالدین شاه با سرسره بیاد وسط دافها :))))))))))))))))))))
》ahmad sharifi《
@OfficialPersianTwitter
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا روحانی گروه موسیقی درست نمیکنه، داره حرمسرا درست میکنه شکل ناصرالدین شاه با سرسره بیاد وسط دافها :))))))))))))))))))))
》ahmad sharifi《
@OfficialPersianTwitter
جل الخالق اواتاره 2 پستت فرق داره.از نشونه های ظهور اقاست(sm2)
عوضی برام حرف درمیاره(sm2)
فی لتر شکن استفاده نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کلا خیلی وقته نمیتونستم یوتوبو باز کنم آنتی ویروسمو disable کردم تاریخ ساعت همه چیمم درست کردم نمیشه
با گوشی تبلت هیچ مشکلی ندارم ولی با لپتاب نمیشه بازش کنم(sm1)
شما چرا فیل شکن استفاده نمیکنی باز شدنه یوتیوب رو https شانسیه ولی فیل شکن بزنی حله بیا من خودم فیل شکنه خفن دارم بهت میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه مای گادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من نمیدونستم.شما یه بار کش مرورگرتو کامل پاک کن
ایرانه وگرنه براش باز میشد (sm2)
دلم شکست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضاروگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]