گفتم که داشت میدوید جا مونده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم که داشت میدوید جا مونده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)داش ملی فک کنم اشترم پاک کرده این دوستمون چن بار دیگه ام اینجور حرف زده بود
(sm29)
اع اره الان سرچ زدم دیدم تازه اومده . مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم نمیخواد به هیچ وجه گوشی بگیره
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اوه ورزش سه جدول لحظه ای گذاشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسوی اینجا نزدیک بود با کیون بخور زمین پاش گیر کرد به چمدونه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پل گرینگراس قصد دارد زندگی اسطوره گیتار راک را به تصویر بکشد.به گزارش کافه سینما، این کارگردان بریتانیایی که فیلمهایی چون اولتیماتوم بورن و کاپیتان فیلیپس را در کارنامه کاری خود دارد، قصد دارد برای فیلم بعدیاش به سراغ زندگینامه جیمی هندریکس برود.
هنوز هیچ تاریخ رسمی برای شروع این پروژه مشخص نشده است چرا که گرین گراس در حال حاضر روی یکی دیگر از قسمتهای بورن مشغول کار است.
جون(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]