نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه مصدومیت طولانی مدت ،فقط 3تا گل کمتر از رونالدو زد .
(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه مصدومیت طولانی مدت ،فقط 3تا گل کمتر از رونالدو زد .
(sm98)
چون اگر قرار بود این طور بشه میشد مارادونا مبشد زیدان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جرات میگم مسی اگر پرتغال بود این تیم به پلی افم نمیرسسید حتی (sm120)
بعد شما خودتون میگین مسی خوب نیست چون پارسال مصدوم شد!!! (sm120)
رونالدو بدبخت که با مصدومیت خودشو کشت تو زمین بده؟؟ حداقل تعصب و تلاش و جنگچوییش هزار برابر بازیکن تموم شده بود (sm120)
نظر آخر بنده : مسی نسبت به یکی دو سال پیش افت کرده اما به اون بدی که شماها میگید نیست و همچنان بهترین بازیکن دنیاس ( هنوز تا بهترین شدن در تاریخ فاصله داره و البته وقتم داره )
با احترام به عزیزان رئالی این آخرین باری بود که رو این ماجرا بحث کردم
چون متاسفانه شما عزیزان خودتونو یه سری آدم منطقی و حقیقت بین و بقیه رو یه مشت متعصب خشک اندیش میبینین . باشه شما راس میگین
شب خوش (sm10)(sm19)
مسی راه استادش پپ رو در پیش نگرفته بلکه از تاکتیک های مورینیو داره استفاده میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی هم فهمید سبک پپ دیگه دموده شده ولی عمو دل نفهمید (sm120)
از نظر امین:
رونالدو 31 گل زده فوق العاده بی نظیر *** فیل رو پاره کرده
مسی 28 گل زده افتضاح تموم شده بی مصرف
اخراج اشتباه و 2 تا پنالتی سوخته که میتونست معادلات رُ عوض کنه هیچی مقایسه ی 2 تا گروه هیچی مصدومیت رونالدو هیچی کلا هیچی به هیچی(sm120)
شبت بخیر حاج رضا(sm10)(sm127)(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر شما هم مصدومیت رونالدو به هیچ حساب میاد....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مسی با گل های چرت به تیمای در پیت فصل رویای رو پشت سر گذاشته من دیگه حرفی ندارم (sm120)
ده ها بار بعد بازی هاش اومدم همین انجمن گفتم مسی چرا این طوری همین شماها گفتین نمیخواد واسه جام جهانی ریسک کنه (sm2)
به ممد 3 ماه پیش تو فیس پیام زدم مسی تموم شده گفت نه میخواد به جام جهانی برسه گفتم خواهیم دید
عزیز من مگر به گله عملکرد مسی امسال بدترین عملکردی بود که من ازش دیده بودم (sm120)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی بدتر از اونی که ما میگیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی الان یه بازیکن کاملا معمولی ! اگرم ما اصرار داریم دلیلش انکار شما و پافشاری روش و همین که قبول ندارین تموم شده (sm120)
به خدا این قضیه رو دارین تعصبی نگاه میکنین! به خدا اگر مسی بارسایی نبود خود شما هم یا من هم عقیده بودی
ایام به کام (sm19)(sm10)
آخ من نمیدونستم رئال توی لالیگا با تیمای چرت و پرت بازی نمیکنه و توی لالیگا با منچستر و میلان و یوونتوس و بایرن و دورتموند و چلسی و آرسنال بازی میکنه و رونالدو گل هاش رو به این تیما میزنه (sm120)نقل قول:
من دیگه حرفی ندارم(sm120)
این داستانم ادامه داره و من ک ندارم مسی بدترینم باشه باز بارسایی ها میگن بهترینه و افتش طبیعی و فلان
مثل داستانی که نکونام میگه مهم نیست کی بهترینه مهم این بارسایی باشه (sm120)
اگه مسی بازیکن چلسی بود...نقل قول:
(sm10)
داش حسن نزن جاده فرعی به من بگو عملکرد مسی قابل قبول بوده تو فصلی که گذشت؟؟ (sm120)نقل قول:
خودتم میدونی که نبوده!
تمام مشکل همین آمار و ارقام و عددهاس....نقل قول:
(sm27)
خوب نبوده، اما دیگه افتضاح هم نبوده(sm29)نقل قول:
با توجه به مصدومیت بدی که داشته، از بازی با ختافه که برگشت تا الآن همش با احتیاط بازی میکنه که اون مصدومیت برنگرده(sm25)
مصدومیتی که از بازی با psg شروع شد.
یادته؟(sm25)
اگر بود خوزه بهش بازی نمیداد با این میزان دوندگی (sm2)نقل قول:
ولی جدا اگر بود من هیچ وقت نمیگفتم بهترین و فلان و.....
اگر بود همین الان معتقد بودم تموم شدست و باید فروخته بشه (sm10)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به هر چی امار و ارقام تو فوتبال (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یحتمل 200 میلیون میفروختینش به psg(sm120)نقل قول:
شب بخیر(sm27) (sm46)
همین کافیه واسه مسی بگیم افتضاح...نقل قول:
از یه بازیکن معمولی حرف نمیزنیم از کسی حرف میزنیم که سودار بهترین تاریخ بودن در سر خودش و طرقداراش!
از ادعایی بعد این بزرگی داریم حرف میزنیم!
اگر مصدومیت ملاک پس رونالدو هم انتقادی بهش وارد نیست....
ضمنا همین مصدومیتا نشون میده یه مشکلی هست! مصدومیت پی در پی و بعدش این مدت طولانی که برنمیگرده نشانه افت! نشانه هایی از تموم شدن
یک فصل کامل نه نیم فصل هم بس نبود واسه اماده شدن تو جام جهانی؟؟
خودمونو گول نزنیم حسن جان! مسی بازی به بازی عملکردش داره بدتر میشه
شبت بخیر (sm10)نقل قول:
یه جورایی میخواست این بازی هم به اسم خودش تموم کنه! (sm55)نقل قول:
اگر جواب میداد همه میپرستیدنش دیگه که اون بازی رو این کار رو کرد و حالا این طور هر دو بارم جواب داد پس چقدر ذکاوت داره (sm120)
پستای لایک دار حسین رو لایک زدم که مدیون به تاریخ نمونیم (sm120)
شبتون بخیر (sm27)(sm120)(sm10)
مرگ دلخراش دوست صمیمی مسی
لئو مسی و جامعه رسانه ای آرژانتین امروز خبر بسیار بدی را دریافت کردند .
خورخه لوپس ملقب به توپو؛ خبرنگار مشهور روزنامه Ole و رادیو La red آرژانتین که مسئول اخبار آرژانتین روزنامه AS و Sport اسپانیا نیز محسوب می شد، امروز در سائوپائولو به طرز غم انگیزی و در جریان یک تصادف جان سپرد.
لوپس که از دوستان بسیار صمیمی مسی و از هواداران دو آتشه ریورپلات بود؛ امروز در حالیکه به توسط یک تاکسی به سمت کمپ تیم ملی آرژانتین در حرکت بود بر اثر برخورد این تاکسی با یک کامیونت ربوده شده که تحت تعقیب پلیس بود، از ماشین به بیرون پرت شد و جان خود را از دست داد.
این در حالی است که به راننده تاکسی تنها جراحت مختصری وارد شده است .
بدون شک این می تواند خبر بسیار بدی برای مسی و دیگر بازیکنان تیم آرژانتین در آستانه بازی نیمه نهایی جام جهانی با هلند باشد.
با تاتا مارتینو
حمله هوادار برزیلی به فِرِد
پلیس یک هوادار برزیلی را به دلیل شکستن حصار امنیتی ورزشگاه مینیرو و تلاش برای حمله به فِرِد، بازیکن تیم ملی فوتبال برزیل دستگیر کرد.
مهاجم تیم ملی فوتبال برزیل پس از اینکه در دقیقه 70 جای خود را به ویلیام داد، به همراه سایر همتیمیهایش روی نیمکت نشسته بود که این هوادار برزیل قصد حمله به او را داشت.
تیم ملی فوتبال برزیل شب گذشته با نتیجه هفت بر یک مغلوب آلمان شد تا با قهرمانی در جامجهانی خداحافظی کند.
نشد که بشه. کمتر کسی فکر می کرد تا نیمه نهایی برسیم. ایشالا برزیل رو می زنیم سوم بشیم...(sm81)
ايوان راكتيچ : الان فرصت خوبی براى مسى پيش اومده تا به آسمان برود ! به جايگاه اصليش . . . . .
خایه مالو سگ گایید(sm3)بی لیاقت ترین فینالیست جام آرژآنتین...
تایید میشه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفت مفت رفت فینال(sm3)خدا شانس بده (sm3)
اخ اخ فینال بزنه 7 تایی کنه اینو(sm3)
... ولی قهرمانیم (sm59)
ﻫﻠﻨﺪﻡ ﻋﯿﻦ ﻣﺤﺴﻦ ﺭﺿﺎﯾﯿﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﺎﻻﻭﻟﯽ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯿﺸﻪ(sm59)
دیشب واقعا مسی یه تنه تیمو برد فینال(sm120)
دختر جرارد هم رئالی است!(sm120)
استیون جرارد کاپیتان تیم ملی انگلیس که در تعطیلات به سر می برد، عکسی از دختر خود با لباس فصل آینده رئال مادرید منتشر کرد و در توضیح آن نوشت: "خرید جدید رئال مادرید که در کنار رونالدو و ژابی بازی خواهد کرد."(sm120)
اگه آرژانتین قهرمان بشه... طرفدارای مسی میگن فقط مارادونا نبود که یه تنه میتونست تیم قهرمان کنه... مسی از اونم بالاتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار بگن(sm120) هلند(sm120)روبن(sm120)سیلسن(sm120)ت� �م کرول(sm120)تیم ویکری(sm120)پدی اگنیو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقای تیم ویکری(sm120)
فقط فن خال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که رفتیم فینال (sm120)
گوین همیلتون فراموش نشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]