نـــگوووووووووووووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
stoch جان من بیا بهت احتیاج دارم برا این برنامه ها(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نـــگوووووووووووووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
stoch جان من بیا بهت احتیاج دارم برا این برنامه ها(sm127)
جان من بیاید این تاپیک بندازید تو انبارینقل قول:
هرروز میایم هیچ خبری نیس
بسته که خیال ما هم راحت میشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یک فایل منیجر برو تو پوشه android و بعد data و بعد پوشه org.telegram.messenger , و بعد پوشه catche رو حذف کن .
به همین راحتی
بیه بیه (sm50)نقل قول:
شما به بزرگی خودتون ببخشید که امرتون اجرا نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Javad.Enjoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن شما مجوز بستن تاپیک نداری
======================
امیر ادمین گاوه منه (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا stock باور کن به این نرم افزار ها احتیاج دارم.بخصوص این برنامه ساز اندروید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه میتونین سه تاش رو بزارین.میدونم وقت گیره اما ممنونت مییشم.
آقای stock محرمم تموم شد(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم منظورش بعد صفر بوده(sm142) یا اینکه کلا بیخیال تاپیک شده(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahim68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرفان عزیز تغییر اسم دادی(sm70)
stock to faaaaan کجایی داداش
(sm50)
خبری از stock یا tofaaaan نداری؟؟