غلط کردی همون حال خوبم گرفتی ازم... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
غلط کردی همون حال خوبم گرفتی ازم... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزاى عمومى ن تعطيلى(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm51) این گوشی نوکیا با این کیفیت ساختش دیل ما را برد
الان شمایی که اکانت مایکروسافت دارین واقن نمیتونین همینو دان کنین برامون اپ کنین 30 دلاره مجانی شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کدومشون اونی که با حسنه یا اونی که با سیناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی به فکر من و مرگ خاطراتم نیست... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برا بار هزارم اپ هایی که تو store هه رو نمیشه به سادگی ذخیره کرد که تو بتونی استفاده کنی ..
من نصب کردم الی کیونت بوسوزه .. :l