امشب سرهنگ بازی رو گزارش میکنه یا نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب سرهنگ بازی رو گزارش میکنه یا نه ؟
(sm172)کاش فروش انلاین داشتن این کتابای تاج و تختو می خریدم
یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد خیابانی
دی جی کالا احتمالا میاره ، اونم با 25 درصد تخفیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه فردا توی مسیر دانشگاه میخرم
اینم همینه حتما...همون حول و حوش 2 تومن در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب من عطر تو داره
تورو باز یادم میاره
از در و دیوار دنیا
عطر یاد تو میباره (sm81)
شماها خاصین ما نرمالیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبحال شماها (sm178)من که خدمت نبود سال دیگه صد درصد روزانه زو می آوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شبانه مجاز شدم ، یعنی اگه شهرستان قبول بشم و بخوام هم شهریه بدم و هم اجاره خونه که کارم در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون برم آش خوری بهتره
شاید آدم شدیم
دلم واسه بانو کریستی مک تنگیده