:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساختن پیشکششون دیگه بیشتر از این خرابی به بار نیارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت بمیره نمیگه میره تا اینو گفت رفت...(sm50)
بی انصافی نکن پارک خورشید و اینا ساختن تو هاشمیه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با اختلا ف بهترین پارک مشهد همین کوهسنگیه اون بالا سمت راست کوه ی جا داره بن بسته ی زمانی پاتوقمون اونجا بود(sm2)
دختره ی ایکبیری (sm120)نقل قول:
یه فیلم دان کردم mementoنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز ندیدم
پارک ملتتون رفتم (sm120)نقل قول:
نمیدونم چرا اینقدر به چادر زدن حساسید (sm120)
خب ببین (sm120)نقل قول:
کوه سنگی هم رفتم فک کنم (sm120)همونی که میره به سمت بهشت زهرا ؟(sm120)
من هر وقت میرم میرم بالاترین نقطش میشینم ماموره غر میزنه میگه جا قحطه حالا هی باید مواظب تو باشیم نیفتی(sm120)نقل قول: