(sm111)(sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)(sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ نگو آینه
که من هنوز جوونمواسه دلای خستهبازم می خوام بخونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمخدا خدای دلهانذار که خاموش بشمتو این همه هیاهونذار فراموش بشممرگ واسم شیرینهاگه بناست نخونمشکسته بال و خاموشچه فایده که بمونمبدبختی ماگناه بیگانه نبودپیوند ِ من و شماصمیمانه نبودبودیم به ظاهرهمه مشتاق وطندر باطن ِ مانقشی از آن خانه نبودخدا خدای دلهانذار که خاموش بشمتو این همه هیاهونذار فراموش بشممرگ واسم شیرینهاگه بناست نخونمشکسته بال و خاموشچه فایده که بمونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمدروغ نگو آئینهکه من هنوز جوونمواسه دلای خستهبازم می خوام بخونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونم
تو این قفس می مونمتا بتونم بخونم
(sm77)
حسین جان سلام خوبی؟ یه سوال داشتم ازت من یه مدت ویندوز 10 استفاده کردم چرا اینجوریه؟ همش یا گیر میکنه یا می خوام یه دی وی دی رو هارد کپی کنم هشت ساعت طول میکشه!! ولی ویندوز 7 نهایت هفت هشت دقیقه طول میکشه مجبور شدم باز سون ریختم این سرعتش بیشتره تنظیمات می خواد یا که نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
از شانس تخمی تخیلی ما بنزین هم گرون کردن دیگه باید تو باک ماشین بشاشم(sm25)
سلام قربونت تو خوبی؟ من چند ساله دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم همچین مشکلی ندیدم به هیچ عنوان گیر یا هنگ نمیکنه همین العان یه دی وی دی کپی کردم 12 دقیقه ای کپی کرد.قبلا ویندوز 7 داشتم دقیقا سرعتش همینجوری بود.فقط ویندوز 10 یکم بوت شدنش کنده.البته من لپ تاپم core i5 رمش 4 هاردش 500 .سیستمت چیه؟ یه نسخه جدید ویندوز 10 روش نصب کن شاید مشکلت حل بشه.نقل قول:
من منظورم کامپیوتره نه لب تاب کامپیوترم هاردش یکه رمش شیشه گرافیکم یکه ولی نمیدونم چرا اینجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من فرقی نداره کامپیوتر با لپ تاپ جفتشون کارایشون یکیه.من کامپیوترم دارم سیستمش خیلی ضعیفه ولی روش هارد ssd انداختم با اونم تست کردم اونم اوکیه. نسخه جدید ویندوز 10 دانلود کن نصب کن ببین درست میشه.نقل قول:
ویندوز اورجینال برای شرکت گردو خریدمنقل قول: