یاد محسون افتادم (sm2) محسن نداریم اینجا ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد محسون افتادم (sm2) محسن نداریم اینجا ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا داریم (sm120) الیاس که از قدیم گفتن همون محسن چاوشیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم کار مافیا موسیقیه یه قرون بابتش بدید اون خواننده ای که داره واقعا زحمت میکشه حقش پایمال میشه
هدِ فامیل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کجا بود بی شووهری بیداد میکنه (sm2)کار از دبه گذشته ، تانکر ترشی انداختن (sm2) یه اصل باب شده که می فرماید : هر کی اومد بش بده بره (sm2)
شاعر می فرماید :
من اگر چه شهره ی شهرم
ولی شوووهر دارم
(sm2)
یاران فسیل ، اسمش محسن نیست ؟ (sm2)نقل قول:
(sm2)اون جزو امار نیس خاک سیگاره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسون همینه؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه مال 15 سال پیشه...مگه اینکه این سالش درست نباشه
این یکی هم اسپانگلیشه البته ریمیکسه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)البوم حامد همایون تا اخرش رفتم
صداش به من نمیسازه