چطوری کونی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری کونی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم در خمار ساقیس کونیکه که چاکی بشود صدایه قاشق رویه بشقاب بدهد استعاره از کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنزین گرون شده پرنده پر نمیزنه چه وضشه بیا من شوگرددی شم توعم سوییت مامی شو بلکه یه سوراخی گیر اوردیم این فروم چرا دختر نداره
دخترم باشه مگه آدم قحطه وایسن تو مخشون کنی (sm2)نقل قول:
حالا دیوث عشق کره ای دوز دخترم داره ها تو این اینستا می نستا (sm2)
نمیشه که اخه ادم هرهفته برنج بخوره قرومساخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm51)
(sm39) (sm90)
بیا پیدا کردم همین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) (sm151)
خوبه تو زن نداری وگرنه دو روزه شلوار پات نمیذاشت . (sm2)(sm128)نقل قول: