حسین یه پیش بنی از لیگ های اروپا در فصل اتی داشته باش (sm120)
انگلیس امسال چطور میشه؟(sm55)
یونایتد بر میگرده؟؟
ارسنال مدعی هست؟
اقا امسال جام میاره؟(sm50)
لیور میتونه روند پارسال رو ادامه بده ؟؟
شانس اول کیه؟(sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین یه پیش بنی از لیگ های اروپا در فصل اتی داشته باش (sm120)
انگلیس امسال چطور میشه؟(sm55)
یونایتد بر میگرده؟؟
ارسنال مدعی هست؟
اقا امسال جام میاره؟(sm50)
لیور میتونه روند پارسال رو ادامه بده ؟؟
شانس اول کیه؟(sm111)
بتمن 2008 رو خیلی دوست دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فیلمایی که جدیدا دیدم ارترنال سونشین و فریست تایم رو خیلی خوشم اومد مخصوصا اترنال (sm120)
Persepolis 2007نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه؟
تاتا و مویس قربانی شدن امسال جفتشون(یونایتد و بارسا) بهتر میشن...
لیورپول هم کارش سخته ولی دیگه به این راحتیا دوم نمیشه (sm120)
آرسنال هم فک کنم بهتر میشه
ولی در کل فک کنم چلسی قهرمان میشه هر چند که به حسین قول قهرمانی دادم(sm120)
گفتم که از نادانی نجاتت بدم واسه همین حالا که متوجه این کلمه های خارجکی نمیشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم 120 روز در سودوم رو دیدین؟ (sm59)
از فیلمایی مثل هری پاتر بتمن ارباب حلقه ها اسپایدر من متنفرم یه ثانیه از هیچ کدومشُ ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه؟؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهمیدم منظورت رُ؟؟؟
بعیده منچستر شانس قهرمانی داشته باشه
لیورم نهایتا واسه سهمیه شاید....خیلی سخت شد .... اروپا هم میان تازه
ارسنال که خیلی خوب میشه!
ما که به لیگ تنها راضی نیستیم دوگانه کف انتظارمون (sm120)
یا اتحادیه یا اف ای یا هر دو (sm120)
6 7 باری دیدمش dark knight رو (sm74) بی نظیرـه؛ خدا بیامرزه هث لجر رو (sm25)نقل قول:
اترنال هم خیلی خبس؛ عاشــــــــــــــق جیم کری ـم و کمدی هاش (sm120)
اسپایدر من رو منم ندیدم بتمن هم فقط دوتای اخریش رو دیدم (sm120)ولی ارباب حلقه ها خداست(sm120)نقل قول:
یکی از 10 فیلم ممنوعه تاریخ سینما(sm59)نقل قول:
کارگردانش رو بعد از اکران فیلم کشتن(sm59)
شوالیه تاریکی فرق میکنه! اونم بقط به خاطر حضور هیث لجر خدابیامرز ....حتما ببین این یکی رُ(sm10)نقل قول:
امیدوارم خوزه رو سفیدمون کنه....بعضی بازیای امسالش خلی رو اعصاب بود(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کشتنش؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله همه فیلمارو هم دیدیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخشش ابدی یک ذهن زیبا(sm120)
رونالدینیو چرا این قدر زود خراب شد؟؟(sm55)
روابط افراطی ایا؟(sm54)(sm25)
بخاطر موضوع فیلم دیگه، تعریف نمیکنم، خودت دان کن ببین(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیلیا و آرژانتینیا از گشنگی وحشتناک به همه جا میرسن و زود خراب میشننقل قول:
البته کاکا یه مثال نقض میشه(sm55)
ایشالا (sm50)نقل قول:
پارسال بهانه داشت حالا ...اگر چه شما قبول نمیکنی (sm120) ولی امسال بهانه ای نیست (sm25)
عادت کردیم دیگهنقل قول:
فقط بپا بهت نگه تو هم غیر مستقیم به ما بگی (sm25)
کاکا اسیر مصدومیت شد (sm55) ولی کلا همشون اون روحیه جنگیدن رو ندارن یه جورایی زود اغنا میشن (sm55)نقل قول:
پاتو روبینیو رونالدو رونالدینیو نیمار(sm120)نقل قول:
حسن همون فیلمه که در مورد همجنسبازی و *** و ... از این داستاناست ؟(sm120)
من چیکاره هستم که قبول کنم خدا قبول کنه(sm120)نقل قول:
حیف واقعا (sm25)نقل قول:
نه در مورد شکنجه ست(sm120) یه رئیس جمهور یه وکیل یه قاضی... چندین نفر رو میبرن سودوم به مدت 120 روز شکنجه جنسی میدن(sm120)نقل قول:
نقل قول:
ادریانو
به جز روماریو بقیه فوتبالیستای برزیلی زود تموم شدن بر عکس المانیا
یکی از مهمترین دلایلش ریشه در فقر کشورشون داره ...تو فوتبال به پول که میرسن فوتبال کم کم واسشون کم اهمیت میشه
من هنوز سیتی رو شانس اول لیگ میدونم امسالم (sm29)
منچسترم اگه خبرایی برای جذب ویدال - دیماریا و هوملس درست باشه با توجه به اینکه تو اروپا نیستند و فشار روشن نیست یهو دیدی اومد مدعی اصلی شد (sm29)
چلسی هم امسال عالیه (sm50)
لیوپول هم اگه خریداش جواب بدن میتونه همین روند رو ادامه بده
کلا خیلی سخته تو لیگ برتر قهرمان بشی(sm50)
پارسال 4 بار نظرم در مورد قهرمانی برگشت
دیدمش (sm120)یعنی ندیدمش هی زدم جلو حالم به هم خورد پاکش کردم (sm120)فک کنم لینکش رو هم خودت دادی (sm120)نقل قول:
شما خیلی خوب حرف میزنی(sm10)نقل قول:
پوما هم از این پیراهن تنگاش رو بهمون انداخت (sm25)
دیوانه دارک نایت خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــلی خوبه (sm74)نقل قول:
منم با اونا حال نمیکنم تخیلی ـن اما بتمن هیچ قدرت خارق العاده ای نداره؛ فقط از تکنولوژی استفاده میکنه (sm121)
شدیدا بهت توصیه میکنم دارک نایت رو ببین (sm10)
کاکا بچه پولدار بودنقل قول:
میگفت چون پدرم ثروتمند بود و بقیه هم بازیام فقیر بودن وفتی میخواستم سر تمرین سائو پائو لو تو بچگیم برم به بابام میگفتم 1 کیلومتری تمرین منو پیاده کنه ...
کاکا فوتبالیست بزرگ تری میشد اگه مصدومیت میزاشت
حسین منم مث تو این این فیلم های تخمی تخیلی متنفرم بتمن و ...
ولی ارباب حلقه ها رو ببین شاهکار کمترین کلمه ای که میتونه این 3 گانه رو توصیف کنه از سکانس سکانسش لذت بردم
نقل قول:
آره(sm120) افتضاح ترین فیلم تاریخ سینما با اختلاف(sm120) حسین ببینه شکنجه روحی میشه(sm120)
منچستر رو خوب نکته ای رو اشاره کردی! مثل لیورپول پارسال فرصت خوبیه واسشون (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی تیم فوق العادست ببا این وجود باز تقویتشم میکنه
شما هم با خرید سانچز و دبوشی و (بندر / خدیرا) تیمتون خیلی خوبه مصدوما هم که بر میگردن دیگه چی میخواین (sm29)
لیورپولی نمیتونه به نظرم 10 تا خریدم بکنه سوارز نمیشه واسشون تازه اروپا هم میان و سخت تره
امسال 3 اسب بزرگ میجنگن (sm120)
و یه کره اسب ( منچستر)
اگر به حسین عزیز بر نخوره بهترین و جذاب ترین و سخت ترین و معتبر ترین لیگ دنیا = پریمیرلیگ (sm10)
خدا مهربونه یار بی کسونه (sm120)نقل قول:
شما دستور میدی چشم(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان مراسمه (sm25)