(sm166)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm166)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوما کیسه مناسب سراغ نداری؟بساز و کم توقع!!!!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیس مناسب نگو جان خودت ترکیدم از خنده ....(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)همه باید منت این خوشتیپو داشته باشن چطور تا حالا پیدا نشده ولی ماشالا.. خوشگلی همه اینجا عاشقت میشن
(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)
چشمه امیر روشن!(sm91)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm90)
این چه شکلکیه؟(sm60)
اینجا فقط اینو کم داشت (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30) حال میده بابا بده مگه همرو سر کیف آورده
والا جونم برات بگه که....... یه سری مواردی بود که خودم نپسندیدم!(sm120)نقل قول:
هرکدومشون یه سری عیب و ایرادایی داشتن که منو از اونا سر میکرد.منم دم به تله ندادم(sm128)
نمونشم یه صحبتایی مطرح شد از طرفه مدیر برنامه های کیت اپتن،که میگفت بیا این دخترو بیگیر این بچه شبا خواب نداره منم خیلی محکم گفتم نــــــــــه!!(با یاد و خاطره خواننده محبوب،محسن یگانه)(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر دیدی این چی میگه وای خدا مردم خدا (sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm30)(sm30 ) (sm30) (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداییش اینو جدی بگم،فکر نکنید با یه نوجوونه بیکار طرفیدا! هم سنم بیشتره هم واسه خودم کسیم!(sm128)نقل قول:
ولی چون از قدیم باران میومدم موقع بیکاری یه سری میزنم.اینقدرم یوزر ساختم پسووردشو گم کردم که حساب کتابش از دستم در رفته.(sm70)
نقل قول:
شب جمعه ست خدا ثوابتو بنویسه یه سالی بود اینجوری نخندیده بودم بدنم تمام خیس شده از خنده
آره بابا ما همه میشناسیمت فک کنم واسه مدیریت باران تورو اول اتخاب کردن که افتخار ندادی بهشون الان به خیریت رفتی رئیس شهرداری شدی
(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm30)(sm30 ) (sm30) (sm30)