کنسرت دوست داره (sm120) تنظیمای خود محسن بهتره والا ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کنسرت دوست داره (sm120) تنظیمای خود محسن بهتره والا ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیفه آلبوم محسن تابستون بیاد (sm120) زمستون حال میدهنقل قول:
بهروز یه تنظیم هم داشته باشه خودش یعنی 6ماه تاخیر (sm120)
آره محسن خیلی بهتر تنظیم می کنه مخصوصا توی پاروی بی قایق ترکوند ! ولی بهروز 2 تنظیم آخرش ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
تابستون که عمرا نمیاد ! حداقل پاییز !نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش تو تنظیم خیلی لفتش میده ! به قول یکی از بچه ها همون مدیر هنری باشه بهتره ! ولی امیدوارم امید حجت باشه تو آلبوم (sm50)
پخ کردم واست داداش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید حجت که فک نکنم باشه من منتظر کولاک حسامی و شاهرخ هستمنقل قول:
حسامی صد در صد میترکونه ! ولی شاهرخ پورمیامین من ازش تنظیمی نشنیدم تاحالا یکم نسبت بهش نگرانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نشنیدم ولی مطمئنم کارشو خوب انجام میده حداقلش اینه که یه سولوی خفن مهمونیم(sm51)نقل قول:
کشتکار و به کل فراموش کرده بودم (sm2) این نرینه دیگه مشکلی نیست
بد جور خر کیف شده بود هر روز پست میذاشت