میشه من تقویتی بدم به تیمم؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه من تقویتی بدم به تیمم؟(sm2)
چه عجب حسن پیدات شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربی های با تجربه بیان نظر بدن در مورد تیم ها(sm2)
یادش به خیر چقدر حرص میخوردین سر بزایا
الانم همینکارو میکنید(sm2)
ایول بده مون پیداش شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما عین تو پوست کلفت نیستیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادن که کار تویه عجقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار حسین زده بود بعد من برای تیمم عکس ویتامین پرتقال اینا میزدم دو صفحه عکس زدم
جسین داشت فوشم میداد
گفتم من به تیمم تقویتی بدم گفتی بده(sm2)
حالا تو هم میخوای تعارف نکنا میلاد(sm2)
(sm2)نقل قول:
نه آخه من موندم اونا ببرن ببازن چی به شما میرسه اینقدر حرص میزنید؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر شرت بندی کنید (sm59)
اگه تو یه تخصصی اینقدر حرص میخوردید و پشتکار داشتید که الان اونور عشق و حال میکردیدن میرفتین ورزشگاه اصن(sm2)
تاپیک چت روم نکن دیوس(sm2)
شرط بندی کن اسپانسر رو هم مهران جادوگر بذار(sm2)
البته رو دراگون و عسل هم میتونی حساب کنی(sm2)
ریدم به اون سوادت شرط اونجوریه ؟(sm2)نقل قول:
آره بخدا اینقدی که واسه رئال حرص خوردم واسه زندگیم حرص میخوردم الان بیل گیتس شده بودم (sm120)