هر سال داره ورزشگاهاتون خالی تر میشه فک کنم دوسال دیگه بد تر از نفت و ...بشید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر سال داره ورزشگاهاتون خالی تر میشه فک کنم دوسال دیگه بد تر از نفت و ...بشید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقیانوس بی کران زمان و مکان؟؟؟ (sm30)(sm30)
گزارشگر تبریز چی مصرف کرده؟(sm30)(sm30)
خداییش یه زمانی دربی رو میبردیم به کیونم بند نبودم الان ...(sm120)دیوثا چه بلایی سر تیم اوردن
اقیانوس بی کران زمان و مکان در ورزشگاه یادگار درنوردیده میشه. این یعنی چی؟ گزارشگر فک کنم از رو کتاب تاریخ بیهقی می خونه
فیلم قعله(sm2)
توپ تو اولش لو دادی(sm30)
میگه یارو انقدی تو شده ستاره زمین 36 دفع دیریبت کرده(sm30)(sm2)
زر نزن باووووو الان خالیه به نظرت چرا کرسی شعر میگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرینی یه وقت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جمعه هم گذشت و اقیانوس بی کران زمان و مکان هم باز نیامد(sm74)نقل قول:
کجا گیر کرده خدا داند(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر قلعه نوعی اول فصل : شک نکنید قهرمان میشیم !
امیر قلعه نوعی اواسط فصل : شک نکید سهمیه میگیریم !
امیر قلعه نوعی هفته ی پیش : شک نکنید دربی رو میبریم !
امیر قلعه نوعی بعد از دربی : پس من یه موز برداشتم(sm2)