هادی از مردِ پرسیدم نداشت از این مارک. یه مدلایی داشت که به گوشمم نحورده بود...!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی از مردِ پرسیدم نداشت از این مارک. یه مدلایی داشت که به گوشمم نحورده بود...!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها یادم اومد (sm74)نقل قول:
حتما مدیا استار (sm2) چی داست ؟ دسته دوم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه چیز به درد نخور تا دلت بخواد پره آشغال . ولی جنس خوب پیدا نمیشه تو ایران
نه تبدیل کردم که آپلودش راحتتر بشه ولی کیفیتش همونهنقل قول:
آی کلاس مدیار استار پرمیوم . اینا اشغالن . الان فقط ایکس کروزر خوبه اونم مدل بالاهاش که اندروید داره .
سری اچ دی های لینکوس اوانتم که قبلا بود اونام حرف نداشت حیف من نگرفتم دیگه تولید نمیشه .
بقیه فقط به اسم اچ دی میاد بیرون . وگرنه کیفیت آشغاله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی امیر جانم (sm19). اون که رفته دیگه رفته برنمیگرده... آره امیر راهی هست که همه باید برن اما زمان باید بگذره که بلکه کم کنه از این فکر (sm50) دلم خیلی تنگ شده بود براتون بچه ها (sm172)
(sm2)می ترسم دانلود کنم بعد همه اینا رو داشته باشم . بدبختی هاردم ندارم بریزم کجا . حالشم ندارم برم اونا رو نگاه کنم ببینم همیناست یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شاید دانلود کردم .
آره هادی تو کار دست دوم بود... بخدا میگم یه مدلایی بود که نشنیده بودم اصلا (sm77) بعدم این دروغ میگفت که تعمیری نیست... آخه تا همون وقتی که من بودم همه میاوردن که این مشکل رو داره (sm59)نقل قول:
خدا کنه مهدی هم بیاد باز به جَمعمون اضافه بشه نمیدونم چی شد رفت که رفتنقل قول:
ایکس کروزر محشرهنقل قول: