واقعا که اون بیشعوره تو دیگه چرا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا که اون بیشعوره تو دیگه چرا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه بانو درست صحبت کن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام دو به هم زنیت رو کنم با چند نفر گلاویز شی (sm59)
اینم میشه (sm120)نقل قول:
(sm59)من موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم پسر بچه چی بود یادته فکر میکرد دور سرش جرقه میزد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اراکی بودن میلاد شوخی بدی بود که جبر جغرافیا با اراک کرد (sm50)
نه از اسم فقط واکینگا رو بلدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم فلسفه میخونم نمیخواد از اینا واسه من بگی (sm120)
این که طرف به چی رسیده یا نه هم به من مربوط نیست... من استدلالشو میخونم یا میپذیرم یا نه (sm120)
کلن اخرش پوچیه! (sm120)
چقدر اراك مهم شده (sm59)
(sm120)نقل قول: