(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
در خانه جهد مهلت ندهد
او بس نکند پس من چه کنم ... (sm172)
(sm50)
الان که به شدت زیاد (sm118) ... یه مقاطعی از دوران زندگی فقط خارجی گوش میدادم و از ایرانی تو پلی لیستم خبری نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترنس با کلام مخصوصا با خواننده زن را برای همین تو این چند ساله رونق دادن دیگه برای اینکه کسایی که اهل موزیک خالی نبودن بتونن با این مدل سبک هم ارتباط بگیرن اما خب ترنس خالص اصولا باید بی کلام باشه و از قدیم و اوایل ایجادش هم با این فرم شکل گرفته (sm120)
نخواستیم (sm35)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر خودم هم به بی کلام نزدیکه (sm70) موسیقی بی کلام یه چیز دیگست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بی کلام نه اینکه بدم بیاد..اما معمولا دیگه تهش 5.6 بار گوش بدم تمومه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آهان میفهمم منظورتُ .. البته تو مشکلت با ترنس بی کلامه وگرنه سبک های دیگه بی کلام اکثرا بدشون نمیاد
برای خودمم ترنس بی کلام اگر ملودیک باشه جذابیت داره وًاِلا خیلی آهنگای ترنس هست که تنظیماش ملودیک نیست و خلاقیت خاصی نداره توش و ریتمشم یکنواخته من از این دسته کارها معمولا خوشم نمیاد چون به درد گوش کردن تو خونه یا ماشین اصلا نمیخوره و بعضا به درد کلاب و دیسکو میخوره که ما اینجا نداریم (sm120)
از اونایی هستی که خوراکت فقط هد زدنه(sm2)نقل قول:
سلام (sm50)