بین بازی تیم والوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بین بازی تیم والوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
پنجره ها بستن ،
مسافرا خستن ...(sm172)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید جهان : دوست دارم با محسن چاوشی کار مشترک بخوانم. نه به خاطر اندازه هایمان، بلکه به خاطر اینکه صدای محسن چاوشی به من انرژی می دهد. محسن چاوشی هم جنوبی است و آهنگی که من را به سمت او کشید، همان آهنگی است که برای جنوب خوانده؛ تو هوای گرم بندر… چون من خودم متولد آبادان هستم، دوست دارم با محسن چاوشی فیت بدهم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا یه آهنگ منتشر کنین اتاق من منتشر کنین از آهنگ قبلیا زیاد خوشم نیومد
خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر... (sm50)
نوزده روز.. (sm27)
(sm50)
گوشی توو دستمه یه ریز
پیشِ عکست میخوابم منِ مریض
همه حرفامو گفتم فقط یه چیز
بیا هر جور میخوای باش ...
(sm54)
پس قسم حضرت عباس چیکارش می کنی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زلزله ۵.٩ ریشتری در ایران
در ساعت ٢:٢٠ در تبریز، اردبیل، رشت و طالقان نیز احساس شده است
زلزله در بندرانزلی, رشت، اردبیل, تبریز، زنجان، خلخال، هشترود، کردستان و...
این در حالی است که تا لحظاتی پیش در تهران هم تکان های خفیفی احساس شد.
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا یه چنین زلزله ای اینجا نیومده بود.. (sm54)
پشمام ریخت (sm74)
(sm50)
(sm19)سوگند
دوستان شمال غرب کشور همه سالمید ؟
سرخپوست پرده لو رف ..
(sm118)اپلود 2 مگ شاتل ست شد
(sm118)رفت بالای 200
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری میشه با محسن ارتباط برقرار کرد تو اینیستاش نمیشه کامنت گذاشت
اکبر بزن تو گوشش وقت نی دیجی اورد 1300 شاید اینم بزنه بالا
فن تستیک (sm120)
(sm70)
(sm50)
الان بودجه براش ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزون تر چیزی نیست؟
خیلی ارزون تر(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)
(sm59)
(sm1)
live island
میلیک اینو دیده بودی !?؟!
No ...
کی می تونه برنامه های پولی اندروید رو بپیچونه ... ؟
یه تم هست داخل این App ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](
به اسم
Joker (2019)
قول دادم به یک عزیز نازنین که بگیرم ، هر کاری می کنم که بخرم نمیشه ...
اگه می تونید یاری کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوراکته بزن تو گوشش ..
یه بعضی بیشعور هم خوششون میاد حالا اسم نمیارم ..
خستم از کلام قصار و راویانی ،
که قصد می کنند در شفای حال من ... (sm172)
(sm50)
فلشو بوت کردم برای نصب ویندوز حالا فرمتش میکنم فایل بریزم تی وی ببینم نمیشناسه چه کنم