باشه فقط به ملی نگو منظورت کدوم شعر بود ترورت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه فقط به ملی نگو منظورت کدوم شعر بود ترورت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر آدمایی که متفاوت فکر میکنن همجنس باز تشریف دارن
از اون لحاظ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته محدودیت من با صفا فرق داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر التون جان میگه بزرگترین لذتی که یه انسان میتواند به آن دست بیابد خوابیدن با همجنس خود است
الان گرفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیم ثینک آیم اسپشیال وان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره تو خفن تری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هولی فاک.. چقد خوبه این شعر (sm54)نقل قول:
همه دنیا یه سلوله همین بس ، که از تقدیر و غم نمیشه رد شم
که هی تکراریه روزای هفته م باید قانون سلولو بلد شم
میشینم گوشه ای از پارک هر روز ، همه شادن ولی من ، من شکستم
همه تو جنب و جوش و گرم بازی ، ولی من بی تفاوت ، سرد و خستم
یه نیمکت خسته از حرفای تلخم ، نمیتونم از این حالم جدا شم
میگم لعنت به این روزای بی خود ، میخوام شاکی به دستای خدا شم
دیگه اشکام برام ارزش ندارن ، چشامو شسته بارون خیسِ خیسم
خدا میدونه حرفامو نمیگم ، همش درگیر درد و هیچ و هیسم
میگن دنیا دو روزِ شادِ شادِ ، میگم ارزش نداره برق و باده
میگن رویاتو گم کردی دو تا شو ، همین تنهاییم خیلی زیاده
خودم تنهام یکی تنها تر از من ، بیاد دردامو از شونم بگیره ؟
توی هر گوشه تار عنکبوته ، سکوت بی کسیم اونم بگیره؟
همه دنیا یه سلوله همین بس ، که از تقدیر و غم نمیشه رد شم
که هی تکراریه روزای هفته م باید قانون سلولو بلد شم
شعرجوون مرگ شده من ، "سلول"
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]