چی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
چی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپلودم عالی هم باشه زود تر 9 نمیشه !
تازه 9 من آپ کنم تا امیر ردیف کنه توی سرور طول می کشه .
محسن کسی دیگه به سی دی اورجینال بها نمیده امیر روسه شرکت کلتکس، ترانه، پارس ویدیو، آونگ کشید.
اینور آبی ها را هم که داره Wav و Flac میزنه آیتونز و آمازون و .... خودشون تا الان حسابه کار دستشون اومده.
من میدونم چه میگی ولی هم حوصله میخواد هم بلد نیستم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی تاپیک هم چند روز یه پست گذاشتم برای 7 نفر فرستادم که رفتم یه هارد 3 ترا باهاش خریدم و دی وی دی هم چند تا خریدم باهاش
(sm54)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیپِ نوهد (sm77)
- (sm50)
پول میخای دربیاری حوصله نداری...دیگه کیون گوشادی خودتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میخای اپولو هوا کنی که بلد نیستی (sm2)
(sm120) با یاران موافقم هادی همین کار بکن
یه هارد 3 ترا اون دفعه خریدی حالشو بردی باید باز ادامه بدی
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]