نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفتی(sm2)
من خودم شاهدم با اواتار قبلیش هم مشکل داشتی (sm2)
بن بن بن باید گردد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفتی(sm2)
من خودم شاهدم با اواتار قبلیش هم مشکل داشتی (sm2)
بن بن بن باید گردد(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm222)اون عکسشم از پای منغل انداخته بود تو خماری کامل (sm2)
منقل(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
مجبور شدم ولی اونو خیلی دوس دارم.اونو گذاشتم رو پروفایل تل.یارو سرچ کنه پیدا میکنه اینجام.شایدم میدونهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالار (sm127)
بیا برو تو کیونم
نه گریه مونده برام
نه خنده مونده برام
(sm50)
(sm3)
بی تو پر پر میشه دو روزه 100 (sm50)
(sm127)دوست گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا بزرگواری کن به خاطر اینکه روحیه بچه ها حفظ بشه
این اواتار دلگیر عوض کن خدا خیرت بده (sm19)