مهدی یراحی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی یراحی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
رمی که می خری باس حداکثر دیگه باسش 1333 باشه ..کمترم بخری جواب میده ..بیشتر نه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
zeshte mifahman...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
اقا امکان نداره ! مگه میشه من پردازنده 2014 گرفتم برم رم 1333 بگیرم !!!! که اصلا نیست تو سایتا همشون ناموجود شدن اشتباه میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو مادربرد من نوشته 3200..من رم 2666 گرفتم ..؟ این یعنی چی بنظرت ؟نقل قول:
وقت راهی شدن تو کفترها شعرامو بردن
چشام از ستاره سوختن منو به گریه سپردن (sm74)
من با مادر بورد کار ندارم سکته دادی منونقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم پردازنده و رم رو میگم
الی از اول صبح داری عکس میزاری داری با خودت چه میکنی (sm70)