رو پوگبا سیخ کردم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رو پوگبا سیخ کردم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط بفکر سلامتی توام(sm134)نقل قول:
رسیده فصل انهدام
تو این حوالی غریب
کسی زمینو نشناخت
که زاده شد چه با فریب
(sm50)
نه رو جیمز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه ثابت کرده واسه یکی سیخ کنی محاله ول کن بشی شاید به تعویق بیوفته ولی محاله فراموش شه نمونش خسه (sm120)
ایارا هم که از اول خوشت نمیومد (sm120)منتظر فحشات به کارلتو و په په هم هستیم (sm120)
اصن دسته رو از حسین بگیر خودمون فوتبال بازی کنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر از همه فعلا هدف رونالدو و جیمز هستن(sm120)نقل قول:
عقب میفتی دسته رو میدی دست ضعیفه؟(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ضعیف عمته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعیف عمته(sm120)نقل قول: