من دلم چندروز مرخصی از دنیا میخواد :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند روز برم پشت یه کوهی چیزی (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دلم چندروز مرخصی از دنیا میخواد :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند روز برم پشت یه کوهی چیزی (sm27)
.........(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل منم همینه !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد منم بیکار شدم اتفاقا (sm70)
ما کار نداریم 1 هفته تعطیل کردیم(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما کار نداریم 1ماهه تعطیلیم (sm120)نقل قول:
شوما چرا؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار نیست دیگه!نقل قول:
کار قبلی رو تحویل دادیم تموم شد کسی چیز جدید نداده
بره ما هم این کشورای عربی جنگه ... مشتری های شرکتمون محصولاتشون میره اونجا ... در نتیجه کار نداریمنقل قول:
در فقر کامل ام من (sm74)نقل قول: