به هر حال تو فاقد صلاحیتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به هر حال تو فاقد صلاحیتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پادشاه پاس های کوتاه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیزز کرایست (sm70)
ژاوی هر چقدر هم بزرگ باشه باز نصف اسکولز هم نیست
من گفتم احمقن؟؟؟ میگم به شخصه عذاب وجدانی از خریدش ندارم چون میدونم قرار نیس به کسی آزاری برسونم با این کار!! چه برداشتای باحالی میکنین از حرفای آدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمله جوجه تیغی به کشاورز بد اقبال که شب هنگام مشغول کشاورزی بوده. عکس ها رو پزشک اورژانس بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد گرفته است..[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) ببخشید نمیدونستم با 25 سال سن و شناختی که از خودم دارم قراره شماره خانواده ی شما یا کس دیگه رو بدم دست این و اون!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال...
حوصله بحث ندارم امیر..(sm50)نقل قول:
حرف من یه چیز بود... اینکه ممکنه اتقفاقی اون فایل از سیستم من دست کسی بیفته رو قبول دارم باقی حرفاتو برای شخص خودم قبول ندارم ...عمام نیستم ولی شخصیت داغونی هم ندارم که بخوام ازین کارا کنم...تموم