ظریف در مجلس: نه من و نه رئیسجمهور تضمین نمیدهیم که با تصویب CFT مشکلات حل شود
پس گوه خوردین رفتین تو انا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ظریف در مجلس: نه من و نه رئیسجمهور تضمین نمیدهیم که با تصویب CFT مشکلات حل شود
پس گوه خوردین رفتین تو انا (sm2)
(sm50)
دلار دیگه رفت کنار حالا همه دارن یورو میخرن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی انگار به اونجاشم نیست که آهنگ پخش میشه (sm2)فقط آخرش پرچم مصر بود یه هوووووویی ول دادن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دقیقا آخرین فیلمی که رفته بودم سینما عروس بود که ده سالم بوده به روایتی تا اینکه به خاطر مدیری رفتم فیلمشو دیدم که خوابم برده بود وسطش به روایتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی یورو همیشه با ارزش تر از دلار بوده و هست سره همینم الان فروش یورو بیشتر شده چون ضررش نسبت به دلار باز کمتره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از خدامه دلار بیاد پایین (sm132)
اخه ی جا گفت 9950 زدننقل قول:
جالب اینجاس دیجی هنوز داره دیجیتالیهاشو با دلار 17 تومن میفروشه (sm120)
تا یه سال دیگه هر جا بری میگن اینارو با دلار 20 تومن گرفتیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایرانی جماعت چه انتظاری داری
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شده بنداز بنداز