انگشت اشاره (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انگشت اشاره (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)(sm41)نقل قول:
زیباترین قول تو این است
که هرگز باز نخواهی آمد.
زادهی قول تو هستم
در غبار.
پس میدانم
که رنج در خانه است
در انتهای پلهها خانه دارد
تنها انزوای من است
که در باران مرا شکر میکند
که تا صبح فردا
زنده هستم
چرا
تمام هفته را با پاروی شکسته
در خانه ماندم
خانه کوچک بود
در خلوتیِ خانه
از میان همهی عادتها
و سوگندها
فقط ترا صدا کردم.
زیباترین قول تو این است
که هرگز باز نخواهی آمد.
احمدرضا احمدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منظورم میتینگ چاوشیستی بوود (sm128)
چاوشیستی ؟؟ جنبش جدیده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درصد فک کن هر خواننده ای طرفداراش برن متینگ بگیرن ... مصلن متینگ تتلیتی (sm70)
نه نه جدید نیست مال چند سال ِ پیش ِنقل قول:
از تتل متلو ها بدم میادددد
- (sm70)
نکنه تو طرفدارشی ؟؟؟
پیام رهبر کبیر انقلاب امام خمینی بابت اون دوتا تماشگرنما بازی دیشب: طوری لب نگیرید که آن ها فکرکنند طوری شده و دارید همدیگرو گاز میگیرید
من ؟ طرفدارش ؟ دیگه فک کنم همه بدونن نظرم در مورد تتلو چیه ، دیگه نشستی نیست که بخوان این بشر پوپولیست ونقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فمنیست، گیاه خوار، دماغ عملیرو لنگش کنن و من نباشم اونجا (sm41)
می نویسم..کار زیاد دارم. ولی کامل نیستن..بیشتر رفتم سمت ترانه نوشتن..هرچند حال نمیکنم با ترانه نوشتم چون محدودم میکنه ولی واسه آلبوم باید توانه هامو خودم بنویسمنقل قول:
این مدل نوشته هامم یه برنماه هایی شاید در آینده واسه کتاب شدن داشته باشم واسشون