کدوم روزی خوبه تماشای تو .. (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم روزی خوبه تماشای تو .. (sm81)
ملیحه جون چند سال پیش یه جشنی واسه محسن گرفتن تو اون صداها بودی ؟
نه عزیزم..من همیشه دیر میرسم سر این ایده ها..(sm74)تو بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من که نبودم دانلود کردم. من فکر میکردم مجردی تازه عکساتو دیدم عزیزم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوهرم یه سال بعد عروسیمون تصادف کرد عزیزم..الان مجردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) آخی خدا بیامرزتش بخدا نمیدونستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم بای بای (sm74)(sm27)
فدات شم شیما جون..میدونم عزیزم زندگیه دیگه بالا پایین داره..ایشالا عروس شی خودت به زودی(sm19)نقل قول: