آره هیچ کاری رو الکی نمیکنن...ولی خب واس ما هم بد نشد (sm174)
نمایش نسخه قابل چاپ
آره هیچ کاری رو الکی نمیکنن...ولی خب واس ما هم بد نشد (sm174)
همه این جمعیت خیلی جمعیت کمی از کاربران ایرانسل هست (sm70)پولش رو از بسته های اینترنت که گرون شده در آورده نگران نباش ....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نگهداره وای فای رو(sm128)
(sm30) شما بسته نمیخری؟ (sm70) اولین نفری هستم که میبینم بسته اینترنت نمیخره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانسل منظورم بود(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) واقعا اگر ارزون بود خیلی اپراتور خوبی هست به نظرم بهتر از همراه اول هست ...نقل قول:
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) مونده بفهمی ایرانسل چجور باعث شد بتونی موبایل دستت بگیری (sm50)نقل قول:
واس همین اول همراه اول رو پر رنگ کردم بعد اونو گذاشتم دگ(sm120)نقل قول:
سلام دوستان بارانی
دوستان سوالی داشتم؟
جدید ترین آلبوم و تک آهنگ Avril Lavigne کدام آلبوم و کدام تک آهنگ هستش؟
عذرخواهی میکنم میدومنم اینجا جای این سوال نبود
باتشکر