خوب اگه هفته پیش اعلام میکردن ، همه میگفتن که اینا عجله داشتن و دیرشون شده بود و ... تو این مملکت روز آخر و دقیقه نود معنا و مفهوم ارزشمندی داره ، کلاس داره
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب اگه هفته پیش اعلام میکردن ، همه میگفتن که اینا عجله داشتن و دیرشون شده بود و ... تو این مملکت روز آخر و دقیقه نود معنا و مفهوم ارزشمندی داره ، کلاس داره
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخند تادنیا تو روحت بخنده (sm70) ( این مدلش مخصوص توست ) !
الان یعنی توافق ببندن چی میشه مصلن ؟ ایران کویت میشه ؟
همه میریم کنسرت ابی توی استادیوم آزادی ؟
یا چی مصلن ؟
(sm70)مصلن اینکه دیگه بهانه ای برای گرونی و ... باقی نمیمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصلن هر روز قیمتا بالا نمیره
من که چشمم آب نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) توافق رو دوست دارم (sm120) ولی نه بیشتر از بازگشت کیروش الان برمیدارن علی دایی رو میارن (sm27)
خبرنگاران در لوزان سوییس میگویند سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه امروز عصر سوییس را ترک میکند
خب اینم از تکلیف مذاکرات
(sm120) قرار نیست که اونجا لنگر بندازن.بله وزرای کشور های اروپایی هم امروز ترک میکنن سویس رو اما اعلام کردن که اگه به حضورشون نیاز باشه دوباره بر میگردن.ظاهرا جلسه دو سه ساعت بیشتر طول نکشیده.دو حالت داره یا خیلی نتیجه مثبت بوده یا برعکسش (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نظرم روی برعکسش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان که کاری نکردن از این به بعد هم هیچ اتفاقی نمیافته
اگر توافق صورت بگیره تحریمها تدریجی حذف میشه. پس سالها طول میکشه تا تاثیر مثبت اقتصادیش رو بر زندگی مردم بذاره. به قول معروف به عمر ما کفاف نمیده!