[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصات کیفیتی که اون سایت میزنه و میفروشه، اینو خودم خریدم ازش حجمش 111 مگ هستش کیفیتی داره که پشمات فر میخوره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصات کیفیتی که اون سایت میزنه و میفروشه، اینو خودم خریدم ازش حجمش 111 مگ هستش کیفیتی داره که پشمات فر میخوره (sm2)
رفتی همه سایتا رو سرچ کردی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تو اگه اینطوری بخوای کانورت کنی از حجم خود آلبومم جلو میزنی ..
من رو 24 بیت و نرخ 44100 کانورت کردم شب میذارم دیگه تموم کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) بعدشم اصا کیفیت خارجکی با آلبومای اینور قابل مقایسه س آی کیو ..
نه والا هیچ سایتی سرچ نزدم چون میدونم و خیلی وقت پیش تحقیق کردم در مورد فرمت ها و کیفیت هاشون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانورت نمیکنم من ریپ میکنم فرق این دو تا هم نمیدونی ؟ (sm2)
مستر آی کیو مثال زدم خیلی فازت قشنگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زحمت میکشی 96khz بزن (sm2)نقل قول:
اصلا آلبوم ایرانی 96khz نمیشه ریپ زد اونا خارجیه که میگی (sm111)نقل قول:
این بابا فهمید تو نفهمیدی .. (sm2)
خب دیگه جیگر کیفیت رو باید با msbh تجربه کرد ایشون میزنن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]