3 تا جواب نادرست با این توضیح که کلا یه سوالشو قبول ندارم... اونم ساعت کوکی چون شما موبایلتون هم که میخواد آلارم بذارید براش میگید ساعت چند کوک کنم... دیگه چرت بود این سوال... پس عملا دو تا غلط حساب می کنیم (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
3 تا جواب نادرست با این توضیح که کلا یه سوالشو قبول ندارم... اونم ساعت کوکی چون شما موبایلتون هم که میخواد آلارم بذارید براش میگید ساعت چند کوک کنم... دیگه چرت بود این سوال... پس عملا دو تا غلط حساب می کنیم (sm132)
اگه اونو نخوای حساب کنی من هیچی غلط ندارم پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جون من نابغم(sm120)
(sm69)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) تازه خرسه هم گفتم باید سفید باشه ولی استدلالم این نبود که این خونه باید نوک قله جنوب باشه به همین خاطر غلط زدم برا خودم... حالا تو استدلالت برا خرس سفیده همین بود خداوکیلی؟ (sm120)
دلم خواس(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیقا... کبریت هم مسخره بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخاتو خوندم... شخصیت بسیار مشابهی داریم... (sm46)
خدا نکنه من مثل تو باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوتارو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دیگهنقل قول:
گفتم قطب جنوب بوده
نوکشو قید نکردم تو ذهنم ولی(sm120) الان باید اونو غلط در نظر بگیرم؟(sm120)
اون ساعته هم رو حساب ساعت گوشی خودم که واسه صبح کوک میکنم زدم نمدونستم نفهمه(sm120)
نه تو درست حساب کن... منم باید درست حساب کنم... مهم اینه که به این نتیجه رسیدم خرس باید سفید باشه... آخه راههای رسیدن به جواب درست به عدد آدمهاس (sm120)... منم حساب کردم ساعتش am pm حالیشه... کلا آخرین باری که ساعت کوکی دیدم، دبستان بودم (sm120)نقل قول: