منو ببخشید (sm155) (sm3) (sm8)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منو ببخشید (sm155) (sm3) (sm8)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دندون اسب پيشكشي رو كه نميشمرن (sm30)
یعنی چی؟؟نقل قول:
زدی زیرش!!
من کلپچ می خوام
همینک توجه شما رو به کباب جلب می کنم(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشترین غذایی ک دوس دارم(sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زدم زيرش؟ من ميگم هر چي جايزه دادم بايد تشكر كني حتي اگه يه دست كله پاچه باشه (sm70)
نقل قول:
اينم دوست دارم شديد (sm59)
کلا آدم پایه ای ـم... بحث خورد و خوراک که باشه که دیگه 3پایه ـم (sm120)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همه افه چســـــی میان واسه ما... اگه 1ماه ذنبالشون کنی میبینی کله پاچه آخر هفته ـشون منتفی نمیشه ها اما واسه ما قیافه میگیرن (sm69)(sm115)
امروز ناهار کباب خوردم... ولی بازم واسه شام باشه میخورم (sm59)نقل قول:
چقدر شکمویی تو(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 3سال پیش واسه 2هفته هر روز کباب با فلفل تند واسه نهار میخوردم(sm128)
ولی کله پاچه و سیرابی یه چیز دیگه ان(sm51)