خب همه قبلا تو ایران بودن این چه حرفیه میزنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب همه قبلا تو ایران بودن این چه حرفیه میزنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چشم اب نمیخوره دوشنبه بیاد اگر قطعی بود مهدی چند روز پیش گفته دوشنبه اگر قرار بود بیاد تا الان دانشفر و خود مهدی تو اینستاگرام پست جدیدی میزاشت ولی مطمن باشین فردا هم نمیاد یکی زنگ بزنه شرکت پخش پاسارگارد بپرسه !
آلبوم رفت برا سال 94 (sm59)
هنوز دارن البوم رو چاپ میکنن , تقاضا زیاد بوده (sm59)نقل قول:
آلبوم رفت برا سال 94
پست بعدی مهدی احمدوند بر روی اینستاگرام : ناموسا دوشنبه ی دیگه میاد (sm30)
ببینیم این هم مثل سامان جلیل یک بار مصرفه یا نه ! --- (sm111)
(sm120)---نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بد قول نیستم بد قول افرادی هستند که تاریخ پخش به من میدن و منم به شما انعکاس میدم در هر صورت اگه فردا نرسید به دستتون آلبوم سه شنبه و چهار شنبه میرسه قطعا . و دوستان عزیزم سعی کنن ناسزا ننویسن تو کامنتها خانواده این پیج و فالو کرده مرسی . پیش میاد دیگه تا حالا ده ساعت تو فرودگاه نشستین واسه تاخیر ؟ عادیه
ب نظرتون شادمهر با بقیه فرق نداشت ؟؟ !!
(sm30)نقل قول:
من بد قول نیستم بد قول افرادی هستند که تاریخ پخش به من میدن و منم به شما انعکاس میدم در هر صورت اگه فردا نرسید به دستتون آلبوم سه شنبه و چهار شنبه میرسه قطعا
امکانی در سایت وجود داره به نام پاسخ به نقل قول(sm29)