اونم داشت ناموجود شد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونم داشت ناموجود شد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداشت کلا... از اولین روزی که بخش محصولات فرهنگیشو راه انداخت ناموجود بود، نوشته بود به زودی، رفتم ایمیل و شماره و همه چی ثبت کردم که به محض موجود شدن بخرم ولی کلا موجود نشد... خودم هم مرتب سر زدم ولی خبری نشد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبنقل قول:
از البوم قبلش بهونه و درختم گذاشته طفلی (sm172)
رفتم الان پیش رفیقم میگه چیکارست؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا داره اپ میشه یا نه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این حسین کی هست؟؟؟نقل قول:
(sm2)میگفت هر یه ربع سیستم ریست میشه
بنرو برو تو کارش
من رفتم فردا میام دان میکنم(sm54)نقل قول:
(sm120)ممر میاد خودشو جر میده ارون تنظیم اسبو زده گیتارشم نیما رمضان زده